8 resultaten in "Medische lijn koelkasten"

  Medische lijn koelkast kopen? In het assortiment medische lijn koelkasten van Koelingoutlet.nl vind je gekoelde en ongekoelde medische kasten. De gekoelde medische koelkasten zijn met een geforceerd koelsysteem uitgevoerd. Hierdoor is de temperatuur in de koelkast overal gelijk. Heb je een vraag...

  Lees meer

  Medische lijn koelkast kopen?


  In het assortiment medische lijn koelkasten van Koelingoutlet.nl vind je gekoelde en ongekoelde medische kasten. De gekoelde medische koelkasten zijn met een geforceerd koelsysteem uitgevoerd. Hierdoor is de temperatuur in de koelkast overal gelijk. Heb je een vraag over een medische koelkast? Neem dan gerust contact met ons op, wij zitten voor je klaar.


  Bijzonderheden

  Het aantal sloten en veiligheidssystemen is wat de medische koelingen uniek maakt. Deze koelkasten zijn voorzien van meerdere lades met sloten, afsluitbare deuren en zelfsluitende deuren. De meeste kasten zijn tevens voorzien van controle en alarmsystemen voor de temperatuur in de kast. Daarnaast zijn de koelkasten vaak uitgerust met een speciale bacterieproof container.


  Laat je adviseren

  Het uitzoeken van een medische koeling kan een hele klus zijn. Er zijn veel varianten en er moet rekening gehouden worden met specifieke situaties. Neem voor advies gerust contact met ons op. Als gespecialiseerd bedrijf in koelingen hebben wij de kennis en expertise om je verder te helpen. Onze adviseurs zitten voor je klaar om je te woord te staan. Wij zijn telefonisch en per mail bereikbaar.


  De redenen om te kiezen voor Koelingoutlet.nl

 • Aantrekkelijke prijzen.
 • 30 jaar ervaring.
 • Altijd bereikbaar.
 • Super service.
 • Veilig betalen.

 • Relevant voor medische lijn koelkasten

  THEBO Horeca biedt naast koelkasten de volgende product categorie├źn die mogelijk ook interessant voor je zijn, zoals een glasdeur koelkast en backbar koelkasten:

  Medische lijn koelkasten

  Filters
  Prijs
  Merk
  Breedte uitwendig
  mm
  mm
  Diepte uitwendig
  mm
  mm
  Hoogte uitwendig
  mm
  mm
  Materiaal uitwendig
  Koelsysteem
  Aantal deuren
  Koelmiddel
  Automatisch ontdooien