Cooltrade

Cooltrade International is een erkend exportbedrijf van professionele koel- en vriesmeubelen. Het ruime assortiment van Cooltrade gaat van bedrijfskoel- en vrieskasten tot aan koel- en vriescellen. Het opereren in geheel Europa vereist veel ervaring en kennis. Vanuit het hoofdkantoor gevestigd in Harderwijk opereert het bedrijf haar dagelijkse activiteiten. Naast het hoofdkantoor zit ook het magazijn van maar liefst 5.000 m2 met meer dan 1000 producten op voorraad. Zo zijn de producten van Cooltrade altijd snel leverbaar. In de realiteit betekent dit dat Cooltrade in staat is 95% van haar producten te leveren binnen 3-4 werkdagen.

Cooltrade geeft de klant de mogelijkheid om optionele specificaties toe te voegen aan zijn/haar gewenste koelmeubel. Ieder koel/vriesmeubel heeft zo zijn verschillende mogelijkheden naar de wens van de klant.

Op koelingoutlet.nl bieden wij diverse ijsconversatoren, koeltoonbanken en andere professionele koel/vriesmeubelen van Cooltrade. Vragen over een van de producten? Neem dan gerust contact met ons op.

Over ons

THEBO is meer dan 30 jaar geleden begonnen als specialist in vleessnijmachines. Inmiddels is THEBO met duizenden klanten en diverse specialistische webshops, gericht op de horeca, een toonaangevende speler in Nederland en België. Ons team is goed opgeleid en zal er alles aan doen om je perfect te adviseren. We nodigen je uit om contact met ons op te nemen.
Laat ons je verbazen!