10 resultaten in "Crushed ijsmachines"

  Crushed ijsmachine kopen? Koelingoutlet.be biedt veel verschillende soorten professionele crushed ijsmachines. Zo vind je onder andere ijscrushers van merken als Brema, Nordcap en Hoshizaki. Hoshizaki biedt ice crushers voor horeca van het hogere segment. De machines van Hoshizaki hebben een hygiën...

  Lees meer

  Crushed ijsmachine kopen?

  Koelingoutlet.be biedt veel verschillende soorten professionele crushed ijsmachines. Zo vind je onder andere ijscrushers van merken als Brema, Nordcap en Hoshizaki. Hoshizaki biedt ice crushers voor horeca van het hogere segment. De machines van Hoshizaki hebben een hygi├źnisch ontwerp en een uitstekende isolatie. Verder is het van belang om de capaciteit te vergelijken. Met 1 kg crushed ice kun je ongeveer drie mojito's voorzien. Wij hebben ice crushers van Brema, Nordcap en Hoshizaki in ons assortiment.

  Bel voor advies

  Onze medewerkers van de afdeling verkoop zijn experts op het vakgebied van horecakoelingen. Zij kunnen je helpen en adviseren over een dergelijke professionele crushed ijsmachine. Kom je er zelf niet uit? Twijfel dan niet en neem telefonisch contact met ons op. Wij zijn ook per mail bereikbaar.

  Voordelen van Koelingoutlet.nl

  • Advies van echte experts.
  • 7 dagen in de week bereikbaar.
  • Verschillende & veilige betaalmogelijkheden.

  Relevant voor crushed ijsmachines

  THEBO Horeca biedt naast horeca Crushed ijsmachines de volgende productcategorie├źn die mogelijk ook interessant voor je zijn:

  Crushed ijsmachines

  Filters
  Prijs
  Merk
  Crush capaciteit
  kg/uur
  kg/uur
  Gewicht
  kg
  kg
  Breedte uitwendig
  mm
  mm
  Diepte uitwendig
  mm
  mm
  Hoogte uitwendig
  mm
  mm
  Watergekoeld
  Luchtgekoeld
  Koelmiddel