Consumptieijs & ijsblokjes

Gekoeld presenteren van schepijs in een schepijsvitrine of presenteren van verpakt ijs in een vrieskist. Met ons zeer diverse en uitgebreide klantenbestand waaronder vele ijssalons en cafetaria’s kunnen wij je helpen om de juiste keuzes te maken voor de perfecte apparatuur voor jouw bedrijfssituatie.

Consuptieijs & ijsblokjes

Gekoeld presenteren van schepijs in een schepijsvitrine of presenteren van verpakt ijs in een vrieskist. Met ons zeer diverse en uitgebreide klantenbestand waaronder vele ijssalons en cafetaria’s kunnen wij je helpen om de juiste keuzes te maken zodat jouw gasten kunnen genieten van een heerlijk ijsje en jij kunt genieten van de perfecte apparatuur voor jouw bedrijfssituatie.

Energiezuinigheid

Een schepijsbewaarkast is onmisbaar bij het verkopen van kwaliteitsschepijs. Daarnaast verkopen wij ook verschillende soorten ijsblokjesmachines. Van cubelet gevormde ijsblokjes tot geschilferd ijs tot ijscrushers.

Voor de schepijsbewaarkasten zijn er bij enkele kasten energielabels bekend. Dit is echter niet aanwezig bij alle kasten, doordat het niet verplicht gesteld is voor fabrieken om deze aan te leveren. Dit geldt ook voor de verschillende ijsblokjesmachines.

THEBO probeert je zo goed mogelijk te assisteren om de energiezuinige keuze te maken. Wij verstrekken alle energie gerelateerde specificaties van de producten waar mogelijk, zoals klimaatklasse, koudemiddel en/of elektrisch vermogen. Vragen over de schepijsbewaarkasten of ijsblokjesmachines? Neem gerust contact met ons op.

Over ons

THEBO is meer dan 30 jaar geleden begonnen als specialist in vleessnijmachines. Inmiddels is THEBO met duizenden klanten en diverse specialistische webshops, gericht op de horeca, een toonaangevende speler in Nederland en België. Ons team is goed opgeleid en zal er alles aan doen om je perfect te adviseren. We nodigen je uit om contact met ons op te nemen.
Laat ons je verbazen!