32 resultaten in "Vriescel motoren"

  Vriesmotor stekkerklaar kopen? De stekkerklare vriesmotoren van Koelingoutlet.nl bieden oplossingen voor kleine en grote vriesruimtes. Om het geschikte model te kiezen dien je rekening te houden met de totale ruimte die de vriesmotor aankan. Deze informatie vind je bij de volume van de vriesmotor....

  Lees meer

  Vriesmotor stekkerklaar kopen?

  De stekkerklare vriesmotoren van Koelingoutlet.nl bieden oplossingen voor kleine en grote vriesruimtes. Om het geschikte model te kiezen dien je rekening te houden met de totale ruimte die de vriesmotor aankan. Deze informatie vind je bij de volume van de vriesmotor. Links op de pagina kan je een selectie maken. Heb je advies nodig bij het maken van de juiste keuze? Neem dan gerust telefonisch of per mail contact met ons op.

  Ruim assortiment

  THEBO Horeca biedt een ruim assortiment aan koel en vriesapparatuur. Zo bieden wij zowel dakunits als wandunits en vriescel motoren van het merk CS en Rivacold. Er zijn ook high-end motoren en andere specifieke motoren die niet bij ons op de site staan. Indien je specifieke wensen heb, neem dan contact met ons op om informatie en advies te krijgen over deze opties. Onze experts zullen voor u een duidelijk plaatje schetsen en kunnen een offerte voor u maken.

  Service

  Koelingoutlet.nl biedt de mogelijkheid aan om service te verlenen (tegen meerprijs) bij het installeren en monteren van de motor. Hiernaast verzorgen wij ook de montage van complete cellen. Heb je behoefte aan extra informatie over onze service? Neem dan contact met ons op via telefoon of per mail.

  De voordelen van THEBO Horeca

  • Echte experts die je verder helpen bij de keuze van je vriesmotor.
  • Uitstekende service; bekijk onze reviews.
  • Elke dag van de week bereikbaar.
  • Diverse betaalmogelijkheden.

  Relevant voor koelcel motoren

  THEBO Horeca biedt naast koelcel motoren de volgende productcategorieën die mogelijk ook interessant voor je zijn:

   
   

  Vriescel motoren

  Filters
  Prijs
  Merk
  Breedte uitwendig
  mm
  mm
  Diepte uitwendig
  mm
  mm
  Hoogte uitwendig
  mm
  mm
  Type
  Model
  Koelvolume bij 32°C
  Aansluitspanning