15 resultaten in "Koel-/ vriescombinaties"

  Koel-/ vriescombinatie kopen?  THEBO Koelingoutlet.nl biedt ook een assortiment met koel-/ vriescombinatie kasten aan! Dit zijn koelingen waarvan één deel koelt en één deel vriest. Dit kan een boven- en onderkant zijn, maar ook een linker- en rechterkant. Heeft u wensen die wij niet lijken te biede...

  Lees meer

  Koel-/ vriescombinatie kopen? 

  THEBO Koelingoutlet.nl biedt ook een assortiment met koel-/ vriescombinatie kasten aan! Dit zijn koelingen waarvan één deel koelt en één deel vriest. Dit kan een boven- en onderkant zijn, maar ook een linker- en rechterkant. Heeft u wensen die wij niet lijken te bieden? Neem contact met ons op en u zult verbaasd zijn wat we nog meer voor u kunnen betekenen. 

   

  Voordelen van een combinatie koel- en vrieskast

  Er zijn een aantal voordelen te bedenken bij het aanschaffen van een combinatiekast. Heeft u bijvoorbeeld weinig ruimte? Maar wel een koelkast en een vrieskast nodig? Dan zou een koel-/ vriescombinatie de oplossing kunnen zijn.

  Een combinatiekast hoeft niet bij voorbaat minder opslagruimte te bieden dan een vrijstaande koelkast en vrieskast. Het is dus geen gegeven dat u opslagruimte verliest. Het grootste voordeel is dat u maar één koeling hoeft aan te schaffen. 

   

  Duocooling

  De twee verschillende delen in de kast kunnen op twee verschillende manieren geregeld zijn. De meest simpele manier is één koelsysteem voor de gehele kast. Dit betekent dat de gehele kast aan of uit staat. 

  Bij duocooling wordt de temperatuur van beide delen apart van elkaar geregegeld. Dit heeft meerdere voordelen, maar de belangrijkste is dat het koelsysteem in het vriesgedeelte niet alleen aanslaat als het koelgedeelte actief gekoeld wordt. Ook worden producten uit de vriezer niet aangetast door de geuren uit de koeling en andersom. 

   

  Relevant voor koel-/ vriescombinatie

  Wij denken dat de volgende categorieën voor u interessant kunnen zijn:

   
   
   
   
   
   

   
   

  Koel-/ vriescombinaties

  Filters
  Prijs
  Merk
  Energieklasse
  Breedte uitwendig
  mm
  mm
  Diepte uitwendig
  mm
  mm
  Hoogte uitwendig
  mm
  mm
  Materiaal uitwendig
  Koelsysteem
  Maatsysteem
  Aantal deuren
  Slot
  Wielen
  Koelmiddel