44 resultaten in "Koelcel / vriescel panelen"

  Koelcel of vriescel paneel kopen? De koel- of vriescel panelen van Koelingoutlet.nl zijn beschikbaar in diverse maten. De cellen in dit assortiment zijn standaard uitgevoerd met slot, vloer en binnenverlichting. Ben je al voorzien van een koel- of vriesmotor en wil je deze combineren met een van de...

  Lees meer

  Koelcel of vriescel paneel kopen?

  De koel- of vriescel panelen van Koelingoutlet.nl zijn beschikbaar in diverse maten. De cellen in dit assortiment zijn standaard uitgevoerd met slot, vloer en binnenverlichting. Ben je al voorzien van een koel- of vriesmotor en wil je deze combineren met een van de cellen in het assortiment? Houd dan rekening met de plaatsingsmogelijkheden van de motor. Niet bij elke cel kan de motor naast de deur. Daarnaast moet de koel- of vriesmotor de inhoud van de cel aankunnen. Zoals je merkt komen er verschillende zaken bij kijken. Schroom daarom niet om contact met ons op te nemen als je hulp nodig hebt bij je keuze.

  Maatwerk

  Naast de cellen met standaard maten die wij op de site hebben staan leveren wij ook op maat gemaakte cellen voor specifieke situaties. Daarnaast kunnen wij ook cellen aanbieden van hogere kwaliteit dan de standaard cellen. Meer informatie hierover? Neem contact met ons op.

  Advies op maat

  THEBO Horeca is een gespecialiseerde leverancier van horeca koelingen. Onze verkoopadviseurs hebben veel ervaring en expertise in het vakgebied. Laat je adviseren door een van onze adviseurs zodat wij je kunnen helpen aan de beste keuze voor jouw situatie. Wij zijn telefonisch en per mail bereikbaar.

  Montage

  Tegen een meerprijs kunnen wij de montage van je cel verzorgen. Indien je zelf de cel en de motor gaat monteren, houd er dan rekening mee dat niet elke koel- of vriesmotor naast de deur kan worden gemonteerd in verband met de afmetingen.

  Koelingoutlet.nl biedt jou:

  • Echte experts om je te helpen.
  • De beste service van de BENELUX.
  • Diverse veilige betaalmethoden.
  • De mogelijkheid om maatwerk te leveren.

  Koelcel / vriescel panelen

  Filters
  Prijs
  Merk
  Inhoud
  Breedte uitwendig
  mm
  mm
  Diepte uitwendig
  mm
  mm
  Hoogte uitwendig
  mm
  mm
  Montage