Koelwerkbanken & vrieswerkbanken

  Koel- en vrieswerkbanken

  Koelwerkbanken en vrieswerkbanken zijn onmisbaar in de moderne professionele keuken. Bij THEBO Horeca kun je kiezen tussen werkbanken met deuren of ladesecties. Ook kun je combinaties tussen deuren en ladesecties bij ons verkrijgen. Vraag onze experts naar alle mogelijkheden.

  Speciale varianten

  THEBO Horeca biedt ook speciale varianten op de standaard koelwerkbanken aan. Dit zijn de pizzawerkbanken, waarbij het werkblad in graniet is uitgevoerd en de werkbank meestal is voorzien van deegladen. Ook de saladette waarbij een combinatie is gemaakt tussen een koelwerkbank met een geïntegreerde ingrediëntenkoeling in het werkblad is een speciale variant. 

  Energiezuinigheid

  Koel- en vrieswerkbanken zijn onmisbaar in de moderne professionele keuken. Omdat de lades en deuren vaak open gaan, moet de machine hard werken om op de juiste temperatuur te blijven. Dit kost uiteraard meer energie.

  THEBO probeert je zo goed mogelijk te informeren over specificaties wat betreft energiezuinigheid. Dit doen we door, waar mogelijk, energielabels bij te voegen of in ieder geval de energieklasse te vermelden. Aangezien het voor fabrieken van koel- en vrieswerkbanken niet verplicht is om energielabels te publiceren, kan het zo zijn dat deze niet bestaan. Helaas zijn er weinig energielabels beschikbaar in deze productcategorie. Heb je vragen over een van onze koel- of vrieswerkbanken? Neem contact op zodat een van onze medewerkers je kan helpen bij het maken van de juiste, energiezuinige keuze.

   

   

  Koel- en vrieswerkbanken Koelwerkbanken en vrieswerkbanken zijn onmisbaar in de moderne professionele keuken. Bij THEBO Horeca kun je kiezen tussen werkbanken met deuren of ladesecties. Ook kun je combinaties tussen deuren en ladesecties bij ons verkrijgen. Vraag onze experts naar alle mogelijkhede...

  Lees meer Minder informatie

  Populaire Koelwerkbanken & vrieswerkbanken

  Koelwerkbanken & vrieswerkbanken

  De voordelen van Koelingoutlet.nl
  • Echte experts om je te helpen
  • De beste service van de BENELUX
  • Laagste prijs garantie
  • 7 dagen per week bereikbaar
  • Diverse veilige betaalmethoden
  • Leverancier van maatwerk
  • iDeal
  • Mister Cash
  • Banktransfer