11 resultaten in "Onderbouw koelkasten"

  Horeca onderbouw koelkast kopen? Wanneer je een kleine ruimte hebt, of je ruimte gewoon zo efficiënt mogelijk wilt indelen, is een horeca onderbouw koelkast de ideale oplossing. Met een doordacht plan van aanpak kan je de onderbouw koelkast strak afwerken in je keuken en ruimte besparen. Heb je hul...

  Lees meer

  Horeca onderbouw koelkast kopen?

  Wanneer je een kleine ruimte hebt, of je ruimte gewoon zo efficiënt mogelijk wilt indelen, is een horeca onderbouw koelkast de ideale oplossing. Met een doordacht plan van aanpak kan je de onderbouw koelkast strak afwerken in je keuken en ruimte besparen. Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste horeca koeling? Neem dan gerust contact met ons op.

  Assortiment 

  Onderbouw koelingen zijn er in veel verschillende vormen en maten. Je kan aan de linkerkant van onze pagina filteren op merk, maat, materiaal en koelsysteem. Wij bieden budgetvriendelijke horeca onderbouw koelkasten aan van onder andere de merken Polar en Combisteel. Wil je liever een koelkast van hogere kwaliteit, kijk dan naar onze onderbouw koelkasten van Framec.

  Statisch en geforceerd

  Wij bieden koelkasten aan met verschillende koelsystemen, te weten; statisch, statisch geventileerd en geforceerd.

  Een statische koeling is een koeling zoals je die van thuis kent. Deze koeling koelt vanaf de wanden en heeft wat tijd nodig om de producten op temperatuur te krijgen. Deze kasten hebben een relatief laag energieverbruik en zijn goedkoop in aanschaf. Het nadeel van een statische kast is dat er vaak temperatuurverschillen zijn tussen voor- en achterin de kast. De statisch geventileerde koeling is een statische koeling ondersteund met ventilator.

  Een geforceerde koeling circuleert koude lucht door de kast heen waardoor er minder temperatuurverschillen optreden. Daarnaast is een geforceerde kast constanter in zijn temperatuur en koelt producten sneller naar de gewenste temperatuur. Het nadeel van geforceerde koelingen is dat deze duurder zijn in aanschaf en een hoger energieverbruik hebben.

  Redenen om te kiezen voor Koelingoutlet.nl

  • Adviseurs met kennis en expertise die je verder helpen.
  • Uitstekende service; check onze reviews.
  • Scherpe prijzen.
  • Elke dag bereikbaar.
  • Verschillende betalingsmogelijkheden.

  Onderbouw koelkasten

  Filters
  Prijs
  Merk
  Energieklasse
  Breedte uitwendig
  mm
  mm
  Diepte uitwendig
  mm
  mm
  Hoogte uitwendig
  mm
  mm
  Materiaal uitwendig
  Aantal deuren
  Slot
  Wielen
  Koelmiddel
  Koelsysteem