47 resultaten in "Vriescellen"

  Het assortiment stekkerklare vriescellen van Koelingoutlet.nl is zorgvuldig geselecteerd op prijs en kwaliteit. Alle vriescellen in het assortiment zijn gecombineerd met een bijbehorende vriesmotor. Ben je op zoek naar een eenvoudige stekkerklare vriescel? Of ben je op zoek naar een op maat gemaakte...

  Lees meer

  Het assortiment stekkerklare vriescellen van Koelingoutlet.nl is zorgvuldig geselecteerd op prijs en kwaliteit. Alle vriescellen in het assortiment zijn gecombineerd met een bijbehorende vriesmotor. Ben je op zoek naar een eenvoudige stekkerklare vriescel? Of ben je op zoek naar een op maat gemaakte vriescel? Wij hebben experts klaar zitten om je tot in het detail te adviseren. Ook het plaatsen van de vriescel kunnen we voor jou in de gehele Benelux verzorgen. Heb je advies nodig bij het maken van de juiste keuze, of wil je een door ons geplaatste vriescel bij je in de buurt bekijken? Neem dan gerust contact met ons op, wij zitten voor je klaar.


  Advies voor een vriescel

  Bij het bepalen van koelcapaciteit voor jouw vriescel zijn de volgende punten van belang:

  • De mate waarin de koelcel word gebruikt, of er bijvoorbeeld in gewerkt word of uitsluitend als plaats voor de voorraad word gebruikt.
  • Of de cel vaak open en dicht gaat.
  • Of de producten gekoeld of ongekoeld de cel in gaan.
  • De omgevingstemperatuur.
  • De productsoort die je in de cel gaan.


  Ons aanbod

  De vriescellen op onze site zijn al voorzien van een vriescel motor. Wij hebben combinaties van de juiste cellen met de juiste motoren voor die cellen. Vaak zullen wij adviseren een motor te nemen met wat overcapaciteit zodat de cel in meerdere omstandigheden naar behoren zal werken. Indien je interesse heb in een cel zonder motor kan je bij ons terecht onder de subcategorie koelcel/vriescel panelen. Voor advies kan je altijd contact met ons opnemen via de telefoon of de mail.


  Maatwerk

  Ieder bedrijf is op zoek naar iets anders, omdat iedereen een andere kwaliteitsbehoefte en koelingsvraag heeft. De vriescellen op onze site zijn met standaard maten en standaard motoren. Indien je een andere maat cel wil hebben kunnen wij dit ook verzorgen. Wij leveren ook maatwerk! Neem hiervoor telefonisch contact op met een van onze verkoopadviseurs of vraag een vrijblijvende offerte aan.


  Motoren

  De motoren in onze standaard cellen werken natuurlijk naar behoren. Vaak bieden wij echter een motor aan met iets meer capaciteit om een beetje extra kracht te hebben voor onvoorziene situaties. Daarnaast bieden wij ook upgrade motors en high-end motoren. Neem contact op met ons voor meer informatie hierover.


  Voordelen

  THEBO Horeca bied een ruim assortiment met koelingen tegen scherpe prijzen. Onze verkoop adviseurs zijn echte experts met veel ervaring op het gebied van koelingen. Wij bieden de beste service, tegen scherpe prijzen met veel keuzes en veilige betaalmethoden. Bestel je vriescel op koelingoutlet.nl.


  Vriescellen

  Filters
  Prijs
  Merk
  Inhoud
  Breedte uitwendig
  mm
  mm
  Diepte uitwendig
  mm
  mm
  Hoogte uitwendig
  mm
  mm