10 resultaten in "Dry-aged rijpingskasten"

  Dry-aged kast kopen? Op Koelingoulet.nl vind je een breed assortiment dry-aged rijpingskasten. Deze kasten worden gebruikt voor het rijpen van vlees van onder andere rund, kalf en lam. De kasten zijn een echte aanwinst voor de horeca waar veel vlees wordt verkocht of voor slagerijen. Neem contact o...

  Lees meer

  Dry-aged kast kopen?

  Op Koelingoulet.nl vind je een breed assortiment dry-aged rijpingskasten. Deze kasten worden gebruikt voor het rijpen van vlees van onder andere rund, kalf en lam. De kasten zijn een echte aanwinst voor de horeca waar veel vlees wordt verkocht of voor slagerijen. Neem contact op met een van onze experts voor advies.

  Vleesrijping

  Vlees kan worden gerijpt door middel van een vleesrijpingskast. Er wordt dan een stuk vlees in de kast gehangen om te rijpen. Dit noemt men dry-ageing. Dit proces duurt minimaal 21 dagen waarbij het vlees vocht verliest en natuurlijke enzymen afbreken. Hierdoor verliest het vlees volume wat wel kan oplopen tot 30%. Echter wordt het vlees smakelijker en is dry-aged vlees duurder dan normaal vlees. Aan het einde van het proces zit er een natuurlijke zwarte korst op het vlees wat een beschermlaag vormt tegen bacteriƫn en uitdroging. Deze snijdt men eraf en vervolgens is het vlees klaar voor consumptie.

  Dry-aged kasten

  Dry-aged rijpingskasten zijn speciaal doordat zij de luchtvochtigheid en de temperatuur streng controleren. De temperatuur is idealiter tussen de 0 en 2 graden en de luchtvochtigheid 85% voor de rijping van vlees. De kasten zijn dus speciaal ontworpen voor de vleesrijping. Deze dry-agers zijn echte blikkenvangers voor slagerijen en horeca die veel vlees serveren. Een dry-aging kast geeft het vlees een verhaal.

  Bestel jouw dry-aged rijpingskast op Koelingoutlet.nl

  THEBO Horeca is een gespecialiseerde aanbieder van professionele horeca koelingen. Met jaren ervaring en een breed scala aan kennis zijn wij de geschikte partij om jouw koeling te leveren. Wij bieden de beste service tegen scherpe prijzen. Onze experts geven advies op maat en helpen je verder. Bestel jouw koeling vandaag nog op koelingoutlet.nl!

  Dry-aged rijpingskasten

  Filters
  Prijs
  Merk
  Breedte uitwendig
  mm
  mm
  Diepte uitwendig
  mm
  mm
  Hoogte uitwendig
  mm
  mm
  Geschikt voor