29 resultaten in "Koeleilanden"

  Koeleiland kopen?THEBO Horeca Koelingoutlet.nl biedt een compleet assortiment koeleilanden aan. Koeleilanden zijn er in vele verschillende uitvoeringen en maten. Op Koelingoutlet vind je onder andere koeleilanden van Topcold, Arneg en Oscartielle. Al onze koeleilanden zijn van hoogwaardige kwaliteit...

  Lees meer

  Koeleiland kopen?

  THEBO Horeca Koelingoutlet.nl biedt een compleet assortiment koeleilanden aan. Koeleilanden zijn er in vele verschillende uitvoeringen en maten. Op Koelingoutlet vind je onder andere koeleilanden van Topcold, Arneg en Oscartielle. Al onze koeleilanden zijn van hoogwaardige kwaliteit. Om het zoeken naar een specifieke koeling gemakkelijker te maken kun je gebruik maken van ons filtersysteem. Links op de pagina kun je onder andere filteren op merk, maat en prijs.

  Waarvoor heb je een koeleiland nodig?

  Een koeleiland is ideaal om uw producten te bewaren en tegelijkertijd te presenteren. Er zijn veel doeleinden waarvoor een koeleiland handig is, denk bijvoorbeeld aan etenswaren en dranken. In ons assortiment zijn foto's te vinden met enkele gevulde koeltafels om je een idee te geven. Een koeleiland zorgt voor een professionele presentatie van je producten en het bevordert de verkoop. Er is voor de klant een lage drempel om producten van de koeltafel af te halen. Ook kan de klant in een oogopslag de producten in het koeleiland zien.

  Omschakelbaar koel-vrieseiland

  Er zijn enkele koeleilanden die omschakelbaar zijn. Dit houdt in dat de koeling eiland niet alleen als koeleiland gebruikt kan worden, maar ook als vrieseiland. Je kunt dan zelf de keuze maken of je het meubel wilt gaan gebruiken om te koelen of om te vriezen. Als voorbeeld kun je de Topcold Tenerife aanklikken. Voor meer informatie hierover kun je uiteraard contact met ons opnemen.

  Specialisaten in koel- en vriesapparatuur

  THEBO Horeca heeft al ruim 30 jaar ervaring in de verkoop van apparatuur voor horeca. Wij zijn gespecialiseerd in koel- en vriesapparatuur. Voor advies kun je ons zeven dagen per week bereiken. Onze verkoopadviseurs hebben expertise in het vak en kunnen je verder helpen. Zij geven advies op maat en houden rekening met uw wensen.

  De voordelen van THEBO

  • De beste service.
  • 7 dagen per week bereikbaar.
  • Diverse veilige betaalmethoden.
  • 30 jaar ervaring.


  Relevant voor koeleilanden

  Wij hebben nog een aantal categorieën voor je geselecteerd die wellicht ook interessant voor je zijn, zoals vrieseilanden:

  Koeleilanden

  Filters
  Prijs
  Merk
  Breedte uitwendig
  mm
  mm
  Diepte uitwendig
  mm
  mm
  Hoogte uitwendig
  mm
  mm
  Materiaal uitwendig
  Wielen
  Koelsysteem