15 resultaten in "Koeleilanden"

  Koeleiland kopen? Koelingoutlet.nl biedt een compleet assortiment koeleilanden aan. Koeleilanden zijn er in vele verschillende uitvoeringen en maten. Op Koelingoutlet vind je onder andere koeleilanden van Arneg, Oscartielle en ISA. Al onze koeleilanden zijn van hoogwaardige kwaliteit. Om het zoek...

  Lees meer

  Koeleiland kopen?

  Koelingoutlet.nl biedt een compleet assortiment koeleilanden aan. Koeleilanden zijn er in vele verschillende uitvoeringen en maten. Op Koelingoutlet vind je onder andere koeleilanden van Arneg, Oscartielle en ISA. Al onze koeleilanden zijn van hoogwaardige kwaliteit. Om het zoeken naar een specifieke koeling gemakkelijker te maken kan je gebruik maken van ons filtersysteem. Links op onze pagina kan je onder andere filteren op merken, maten en prijzen.


  Waarvoor heb je een koeleiland nodig?

  Een koeleiland, ook wel koeltafel genoemd, biedt de mogelijkheid om gekoelde producten te presenteren aan jouw klanten. Er zijn veel opties om een koeleiland voor te gebruiken, denk bijvoorbeeld aan etenswaren en dranken. In ons assortiment zijn foto's te vinden met enkele gevulde eilanden om je een idee te geven.


  Omschakelbaar

  Er zijn enkele koeleilanden die omschakelbaar zijn. Dit houdt in dat het eiland niet alleen voor koel, maar ook als vrieseiland gebruikt kan worden. Je kan dan zelf de keuze maken of je het meubel wilt gaan gebruiken om te koelen of om te vriezen. Als voorbeeld kan je bijvoorbeeld de ISA Action 70 TB/TN aanklikken. Voor meer informatie hierover kan je contact met ons opnemen.


  Neem contact op voor advies

  Voor advies kan je altijd contact met ons opnemen via telefoon of mail. Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar. Onze adviseurs geven je advies op maat om aan jouw wensen te kunnen voldoen. Zij hebben veel ervaring en zijn echte experts op het vakgebied van koelingen.


  De voordelen van THEBO

 • De beste service.
 • 7 dagen per week bereikbaar.
 • Levering in Nederland en BelgiĆ«.
 • Diverse betaalmethoden.
 • 30 jaar ervaring.
 • Koeleilanden

  Filters
  Prijs
  Merk
  Breedte uitwendig
  mm
  mm
  Diepte uitwendig
  mm
  mm
  Hoogte uitwendig
  mm
  mm
  Verrijdbaar
  Koelsysteem