40 resultaten in "Wijnkoelkasten"

  Een wijnkoelkast of een wijnklimaatkast is gemaakt om je wijnen onder de ideale omstandigheden te bewaren. Afhankelijk van je wensen en de gekozen wijnkoelkast kunnen de kasten zowel temperatuur als vochtigheid reguleren. Wijnklimaatkasten zijn meestal ook zo gemaakt dat de wijn zo min mogelijk aan...

  Lees meer

  Een wijnkoelkast of een wijnklimaatkast is gemaakt om je wijnen onder de ideale omstandigheden te bewaren. Afhankelijk van je wensen en de gekozen wijnkoelkast kunnen de kasten zowel temperatuur als vochtigheid reguleren. Wijnklimaatkasten zijn meestal ook zo gemaakt dat de wijn zo min mogelijk aan trillingen wordt blootgesteld. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.


  Wijnkasten en Wijnklimaatkasten

  Voor de wijnkoelkasten word er onderscheid gemaakt tussen wijnkasten en wijnklimaatkasten. Een wijnkast werkt op een ingestelde temperatuur en is geschikt voor langdurige opslag.

  Wijnklimaatkasten kunnen meerdere temperatuurzones hebben. Hierin kunnen verschillende soorten wijn worden opgeslagen of gerijpt worden. Als je verschillende soorten wijn wilt opslaan in dezelfde kast, dan is een wijnklimaatkast een geschikte keuze.


  Advies van echte experts

  Indien je advies nodig hebt bij het maken van je keuze, staan wij 7 dagen per week voor je klaar. THEBO Horeca beschikt over echte experts met veel kennis in het vak. Onze verkoopadviseurs geven advies op maat. Op deze manier helpen wij je bij het maken van de juiste keuze.


  De voordelen van Koelingoutlet.nl

 • Passend advies van echte experts.
 • Elke dag bereikbaar.
 • De beste service.
 • Levering in Nederland en BelgiĆ«.
 • Diverse betalingsmogelijkheden.
 • Wijnkoelkasten

  Filters
  Prijs
  Merk
  Breedte uitwendig
  mm
  mm
  Diepte uitwendig
  mm
  mm
  Hoogte uitwendig
  mm
  mm
  Kleur uitwendig
  Materiaal uitwendig
  Koelsysteem