5 resultaten in "Onderbouw vrieskasten"

  Een onderbouw vrieskast kopen? Een onderbouw vrieskast is de oplossing daar waar de ruimte schaars is. Een onderbouw vriezer kan zowel vrijstaand worden neergezet als worden ingebouwd in een werkkast. Een ideale oplossing als je efficiënt wilt omgaan met je beschikbare ruimte. Maak gebruik van de f...

  Lees meer

  Een onderbouw vrieskast kopen?

  Een onderbouw vrieskast is de oplossing daar waar de ruimte schaars is. Een onderbouw vriezer kan zowel vrijstaand worden neergezet als worden ingebouwd in een werkkast. Een ideale oplossing als je efficiënt wilt omgaan met je beschikbare ruimte. Maak gebruik van de filters aan de linkerkant van de pagina om efficiënter te zoeken. Advies nodig? Neem contact met ons op via de telefoon of mail.

  Onze horeca onderbouw vrieskasten

  Al onze koelingen zijn zorgvuldig geselecteerd op prestatie en kwaliteit. Onze budgetkasten bestaan uit de merken Polar en Combisteel. In het middensegment hebben we Liebherr die een aantrekkelijke garantie van 5 jaar biedt bij aanmelding van je kast. In het hogere segment hebben we kasten van Framec.

  Onze expertise

  THEBO Horeca is een groothandel van horeca-apparatuur. Wij zijn gespecialiseerd in professionele koelingen. Horeca koelingen is ons vak en onze verkoopadviseurs kunnen jou verder helpen bij het maken van een keuze. Onze adviseurs hebben veel ervaring en kennis op het gebied van koelingen. Bel ons voor advies.

  Bestel jouw onderbouw vrieskast op Koelingoutlet.nl

  Wij bieden jou de beste service van de BENELUX, ervaring en expertise en scherpe prijzen. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar voor storingen. Bestel jouw koeling op Koelingoutlet.nl!

  Onderbouw vrieskasten

  Filters
  Prijs
  Merk
  Inhoud
  L
  L
  Breedte uitwendig
  mm
  mm
  Diepte uitwendig
  mm
  mm
  Hoogte uitwendig
  mm
  mm
  Materiaal uitwendig
  Aantal deuren
  Slot
  Koelsysteem