13 resultaten in "Bakkersvrieskasten"

  Koelingoutlet.nl zou niet de specialist op het gebied van koelingen zijn zonder een aparte categorie voor bakkersvrieskasten. Een aantal vrieskasten zijn zo ingericht dat zij geschikt zijn voor bakkers. Om in één oogopslag te kunnen zien welke kasten dit precies zijn heeft Koelingoutlet.be een apart...

  Lees meer

  Koelingoutlet.nl zou niet de specialist op het gebied van koelingen zijn zonder een aparte categorie voor bakkersvrieskasten. Een aantal vrieskasten zijn zo ingericht dat zij geschikt zijn voor bakkers. Om in één oogopslag te kunnen zien welke kasten dit precies zijn heeft Koelingoutlet.be een aparte categorie opgenomen.

  Vrieskast voor de bakker

  De bakkerij koelingen zijn uitgerust met de mogelijkheid tot het plaatsten van meerdere rekken. De bakkersvrieskasten hebben een maat volgens Euronorm: 600 x 400 mm of 800 x 600 mm. Dit staat in de specificaties per bakkerskast aangegeven. 

  Koelsystemen

  De bakkerij vrieskasten zijn beschikbaar met verschillende koelsystemen. De koelingen zijn beschikbaar in de volgende uitvoeringen: statisch, statisch geventileerd en geforceerd.

  Statische koeling: een statische koeling wordt gekenmerkt door een lager energieverbruik en is vaak goedkoper dan een geforceerde koeling. Bij een statische koeling is de luchtcirculatie beperkt. Dit zorgt ervoor dat er temperatuurverschillen kunnen zijn. De bakkersvrieskast is dan bijvoorbeeld achterin kouder dan voorin. Kasten die niet vaak open gedaan worden zijn eerder geschikt voor een statische koeling dan een geforceerde koeling. 

  Statisch geventileerde koeling: een statisch geventileerde koeling is een statische koeling met een ventilator. Dit zorgt ervoor dat de lucht zich beter circuleert dan bij een statische koeling. Hierdoor treden er minder temperatuurverschillen op.

  Geforceerde koeling: een geforceerde koeling circuleert koude lucht in de kast. Het voordeel hiervan is dat de kast snel op temperatuur is. Hierdoor is een geforceerde kast geschikt als verkoopkast die vaak open en dicht gaat. De temperatuur in de kast is bij een geforceerde kast stabiel. Het nadeel daarentegen is dat bepaalde producten kunnen uitdrogen door de circulatie van de koude lucht. Geforceerde kasten zijn vaak hoger in energieverbruik en in prijs.

  Advies

  Neem contact op met onze echte experts om de beste keuze te maken voor uw situatie. Koelingoutlet.nl heeft al jarenlange eraring en een hoog serviceniveau. 

  Bakkersvrieskasten

  Filters
  Prijs
  Merk
  Energieklasse
  Breedte uitwendig
  mm
  mm
  Diepte uitwendig
  mm
  mm
  Hoogte uitwendig
  mm
  mm
  Materiaal uitwendig
  Maatsysteem
  Aantal deuren
  Slot
  Wielen
  Koelsysteem