3 resultaten in "Minibar"

  Minibar kopen? Een minibar koop je snel en eenvoudig bij Koelingoutlet.nl. Een minibar koelkast is een klein formaat koeling dat door zijn stille werking ideaal is voor hotelkamers, kantoren en vergaderruimtes. Heb je hulp nodig bij het vinden van de geschikte minibar? Neem dan gerust contact met o...

  Lees meer

  Minibar kopen?

  Een minibar koop je snel en eenvoudig bij Koelingoutlet.nl. Een minibar koelkast is een klein formaat koeling dat door zijn stille werking ideaal is voor hotelkamers, kantoren en vergaderruimtes. Heb je hulp nodig bij het vinden van de geschikte minibar? Neem dan gerust contact met ons op.

  Absorptie

  Het koelsysteem bij een minibar is meestal het absorptie systeem. Dit systeem koelt zonder gebruik te maken van een compressor. Een compressor is het onderdeel in een koeling wat zorgt voor het meeste geluid. De minibars zijn, door het ontbreken van een compressor, vrijwel geruisloos. Hierdoor zijn deze kasten geschikt voor hotelkamers, slaapkamers of vergaderruimtes.

  Bestel jouw minibar bij THEBO Horeca

  Bestel jouw minibar op koelingoutlet.nl. Wij bieden je een ruim assortiment, scherpe prijzen en een uitstekende service. Wij leveren in Nederland en Belgiƫ en bieden diverse betaalmethode.

  Minibar

  Filters
  Prijs
  Merk
  Energieklasse
  Breedte uitwendig
  mm
  mm
  Diepte uitwendig
  mm
  mm
  Hoogte uitwendig
  mm
  mm
  Materiaal uitwendig
  Aantal deuren
  Slot
  Koelmiddel
  Koelsysteem