Koelcellen & vriescellen

  Met onze jarenlange ervaring en duizenden klanten is THEBO Koelingoutlet.nl dé specialist op het gebied van koelcellen en vriescellen. Of het nu gaat om een relatief eenvoudige standaard koelcel of vriescel, of om een complexe maatwerkoplossing, wij helpen je graag de juiste keuzes maken. Veel van de aangeboden cellen zijn uit voorraad leverbaar. Je kunt kiezen om de koelcel of vriescel zelf op te bouwen of het opbouwen door ons te laten organiseren. Heb je advies nodig? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

  De montage van uw koel- of vriescel

  U kunt kiezen om de koelcel of vriescel zelf op te bouwen of het opbouwen door ons te laten organiseren. Laat u ons de koel- of vrieskamer monteren, dan heeft u er weinig omkijken naar. Onze verkoopadviseurs helpen u bij de voorbereiding om tot een mooi resultaat te komen. Heeft u advies nodig? Aarzel dan niet om ons te bellen: 038081065 of een mail te sturen. Wij staan 7 dagen per week voor u klaar! 

  Energiezuinigheid

  Koelcellen en vriescellen staan bekend om hoog energieverbruik. Tegenwoordig wordt er meer aandacht gestoken in het energiezuinig maken van de koel- en vriescellen. Daarbij wordt er voornamelijk gekeken naar het type koudemiddel van de motor. Dit is mede onderdeel van de F-gassen verordening van de EU om de uitstoot te verminderen.

  Het Global Warming Potential (GWP) is een term dat hedendaags gebruikt wordt om het aardopwarmingsvermogen van een koudemiddel aan te geven. Een hoog GWP betekent dat het koudemiddel minder energiezuinig is en slechter voor het klimaat.

  THEBO probeert waar mogelijk, alle specificaties aan te duiden omtrent energiezuinigheid en vermogen. Helaas zijn er voor koelcellen en vriescellen nog geen energielabels beschikbaar. Vragen over de energiezuinigheid van een van onze koel- of vriescellen? Neem gerust contact met ons op.

  Met onze jarenlange ervaring en duizenden klanten is THEBO Koelingoutlet.nl dé specialist op het gebied van koelcellen en vriescellen. Of het nu gaat om een relatief eenvoudige standaard koelcel of vriescel, of om een complexe maatwerkoplossing, wij helpen je graag de juiste keuzes maken. Veel van d...

  Lees meer Minder informatie

  Populaire Koelcellen & vriescellen

  Koelcellen & vriescellen

  De voordelen van Koelingoutlet.nl
  • Echte experts om je te helpen
  • De beste service van de BENELUX
  • Laagste prijs garantie
  • 7 dagen per week bereikbaar
  • Diverse veilige betaalmethoden
  • Leverancier van maatwerk
  • iDeal
  • Mister Cash
  • Banktransfer