55 resultaten in "Gebaksvitrines"

  Gebaksvitrine kopen? Koelingoulet.nl heeft een ruim assortiment horeca gebaksvitrines met velen soorten en maten. Al onze vitrines zijn geselecteerd op prestatie en kwaliteit. Wij bieden zowel budgetvriendelijke taart vitrines als gebakskoelingen van hoge kwaliteit aan. Gebruik de filters aan de li...

  Lees meer

  Gebaksvitrine kopen?

  Koelingoulet.nl heeft een ruim assortiment horeca gebaksvitrines met velen soorten en maten. Al onze vitrines zijn geselecteerd op prestatie en kwaliteit. Wij bieden zowel budgetvriendelijke taart vitrines als gebakskoelingen van hoge kwaliteit aan. Gebruik de filters aan de linkerkant van de pagina om efficiënter te zoeken of neem contact met ons op, zodat wij je kunnen adviseren.

  Gebaksvitrines

  Iedere horeca gelegenheid die taarten en gebak verkoopt heeft een gebaksvitrine nodig om zijn gebakjes zo lang mogelijk gekoeld te kunnen bewaren. Daarom zijn gebakskoelingen zowel voor bakkers als voor restaurants en cafés geschikt. Een gebaksvitrine word tegelijkertijd gebruikt voor opslag en presentatie. Vandaar dat het uiterlijk van de horeca taart vitrine ook een aandachtspunt is. Bij Koelingoutlet.nl weten we dit en hebben wij dan ook verschillende gebaksvitrines in ons assortiment. Kun je niet vinden wat je nodig hebt? Neem dan contact met ons op, wij kunnen je alsnog helpen!

  Ons aanbod

  Op Koelingoutlet.nl bieden we veel verschillende soorten en maten gebaksvitrines. In het budgetvriendelijke segment bieden we onder andere de merken Bartscher, Polar en Combisteel aan. Ben je geïnteresseerd in een echte professionele patisserie vitrine? Kijk dan naar ons assortiment van ISA en Arneg.

  Advies van experts

  Advies nodig? Neem gerust contact op met een van onze medewerkers van de afdeling verkoop. Wij zijn gespecialiseerd in horeca koelingen, onze verkoopadviseurs zijn echte experts die je verder kunnen helpen. Zij zitten voor je klaar om je te adviseren en te helpen aan de juiste keuze voor jouw situatie.

  Relevant voor gebaksvitrines

  THEBO Horeca biedt naast gebaksvitrines de volgende productcategorieën die mogelijk ook interessant voor je zijn, zoals een chocoladevitrine en een koeltoonbank:

  Gebaksvitrines

  Filters
  Prijs
  Merk
  Breedte uitwendig
  mm
  mm
  Diepte uitwendig
  mm
  mm
  Hoogte uitwendig
  mm
  mm
  Materiaal uitwendig
  Aantal roosters/platen
  Aantal etages
  Verlichting
  Wielen
  Koelsysteem