Fri-Jado

Fri-Jado is een hoogstaand Nederlands merk wat uitblinkt in voedselbeleving. Het merk is in 1937 opgericht in Breda en is nu gevestigd in Oud Gastel. Fri-Jado ontwikkelt, installeert en produceert apparatuur voor het bereiden, bewaren en presenteren van levensmiddelen.

Het merk is internationaal uitgegroeid en zit nu met kantoren in Chicago, Londen en Frankrijk. Wereldwijd heeft Fri-Jado een netwerk van distributeurs in meer dan zeventig landen.

Fri-Jado is gericht op voedselbeleving. Door gebruik te maken van hoogstaande kwaliteit en productpresentatie wordt de maximale aantrekkingskracht gecreëerd. Producten die gepresenteerd worden met behulp van Fri-Jado apparatuur zullen de ogen trekken van alle klanten.

THEBO Koelingoutlet verkoopt voornamelijk de koeltoonbanken van Fri-Jado. Echter, alles is in alle soorten en maten mogelijk. Met stappen van 25 cm kunnen de koeltoonbanken zo breed als gewenst gemaakt worden. Ook is het mogelijk om de koeltoonbanken te bestellen met een splitinstallatie (remote). Dit wil zeggen dat de motor op een andere plek geplaatst wordt dan de koeltoonbank. Neem gerust contact op met onze experts om de mogelijkheden voor uw situatie te verkennen.

Fri-Jado koeltoonbanken hebben een lage energieconsumptie door onder andere de superieure isolatie. Ook is er een optie tot schuifdeuren waardoor er nog minder kou verloren gaat.
Een andere mooie feature is de bevochtigingsoptie. Dit voorkomt uitdroging van je producten. Door een verlaging van het krimppercentage bespaar je op het gewichtsverlies van je producten. Dit percentage wordt van 5% naar <1% per dag verlaagd dankzij deze optie.

Op onze site tonen wij één standaardmodel. Zoals hierboven ook te lezen is zijn er vele opties mogelijk. De verschillende modellen hebben we hier opgesomd:

  • Toonbanken voor delicate onverpakte producten, zoals premium vlees en vis
  • Toonbanken voor verpakte producten
  • Selfservice toonbanken voor verpakte producten, zoals kaas en maaltijden
  • Assisted selfservice toonbanken voor bijvoorbeeld sushi
  • Vis toonbanken
  • Vereenvoudigde versies zonder kwaliteitsverlies (Essential versie)

Over ons

THEBO is meer dan 30 jaar geleden begonnen als specialist in vleessnijmachines. Inmiddels is THEBO met duizenden klanten en diverse specialistische webshops, gericht op de horeca, een toonaangevende speler in Nederland en België. Ons team is goed opgeleid en zal er alles aan doen om je perfect te adviseren. We nodigen je uit om contact met ons op te nemen.
Laat ons je verbazen!