31 resultaten in "Vrieseilanden"

  Vrieseiland kopen? Bij THEBO Horeca vind je diverse vrieseilanden van verschillende merken. Zo vind je bijvoorbeeld vrieseilanden van Combisteel, Framec en Topcold. Budgetvriendelijke meubels tot aan high-end meubels, je vind het allemaal op koelingoutlet.nl. Gebruik ons filtersysteem om te filtere...

  Lees meer

  Vrieseiland kopen?

  Bij THEBO Horeca vind je diverse vrieseilanden van verschillende merken. Zo vind je bijvoorbeeld vrieseilanden van Combisteel, Framec en Topcold. Budgetvriendelijke meubels tot aan high-end meubels, je vind het allemaal op koelingoutlet.nl. Gebruik ons filtersysteem om te filteren op merk, maat of prijs. Advies nodig? Neem gerust contact met ons op via de telefoon of per mail.

  Vrieseiland

  Gebruik een vrieseiland om jouw producten optimaal te presenteren in je winkelruimte. Een vrieseiland is ideaal om diepvriesproducten in te bewaren en deze tegelijkertijd te presenteren. Met een vrieseiland hebben je klanten direct zicht op jouw assortiment. Een professionele presentatie van je producten bevorderd de verkoop. Indien je diepvriesproducten verkoopt, is het van belang om goed werkende vriesapparatuur te hebben. THEBO Horeca garandeert kwaliteit en uitstekende service.

  Koel-vrieseiland

  Enkele koel- en vrieseilanden zijn ‘omschakelbaar’. Dit houdt in dat zij zowel als koeleiland en als vrieseiland gebruikt kunnen worden. Hierbij kan je dus zelf de keuze maken op wat voor manier je de koeling wilt gaan gebruikten. Dit maakt deze eilanden multifunctioneel. Indien je meer informatie wilt over de omschakelbare eilanden, neem dan gerust contact met ons op.

  Specialisten in koel- en vriesapparatuur

  THEBO Horeca heeft al 30 jaar ervaring in de horeca. Wij zijn gespecialiseerd in koel- en vriesapparatuur. Voor advies kan je ons 7 dagen per week bereiken. Onze verkoopadviseurs hebben expertise in het vak en kunnen jou professioneel helpen. Zij geven advies op maat en houden rekening met jouw wensen.

  Bestel bij Koelingoutlet.nl

  Bestel jouw koel- of vrieseiland bij Koelingoutlet.nl. Wij bieden je een uitgebreid assortiment met scherpe prijzen. Wij zijn elke dag van de week bereikbaar en verlenen uitstekende service. Je kunt bij ons betalen met diverse, veilige betaalmethoden. Wij leveren in Nederland en België.

  Relevant voor vrieseilanden

  THEBO Horeca biedt naast vrieseilanden de volgende productcategorieën die mogelijk ook interessant voor u zijn, zoals een koeleiland en een omschakelbaar koel-vrieseiland:

  Vrieseilanden

  Filters
  Prijs
  Merk
  Energieklasse
  Breedte uitwendig
  mm
  mm
  Diepte uitwendig
  mm
  mm
  Inhoud
  L
  L
  Hoogte uitwendig
  mm
  mm
  Materiaal uitwendig
  Wielen
  Koelsysteem