32 resultaten in "Vrieseilanden"

  Bij THEBO Horeca vind je diverse vrieseilanden van verschillende merken. Zo vind je bijvoorbeeld vrieseilanden van Combisteel, Framec en ISA. Budgetvriendelijke meubels tot aan high-end meubels, je vind het allemaal op koelingoutlet.nl. Gebruik ons filtersysteem om te filteren op merk, maat of prijs...

  Lees meer

  Bij THEBO Horeca vind je diverse vrieseilanden van verschillende merken. Zo vind je bijvoorbeeld vrieseilanden van Combisteel, Framec en ISA. Budgetvriendelijke meubels tot aan high-end meubels, je vind het allemaal op koelingoutlet.nl. Gebruik ons filtersysteem om te filteren op merk, maat of prijs. Advies nodig? Neem gerust contact met ons op via de telefoon of mail.


  Vrieseiland

  Gebruik een vrieseiland om jouw producten optimaal te presenteren in je winkelruimte. Een vrieseiland is ideaal om diepvriesproducten in te bewaren en deze tegelijkertijd te presenteren. Met een vrieseiland hebben je klanten direct zicht op jouw assortiment. Een professionele presentatie van je producten bevorderd de verkoop. Indien je diepvriesproducten verkoopt, is het van belang om goed werkende vriesapparatuur te hebben. THEBO Horeca garandeert kwaliteit en uitstekende service.


  Koel-vrieseiland

  Enkele koeleilanden en vrieseilanden zijn ‘omschakelbaar’. Dit houd in dat zij zowel als koeleiland als vrieseiland gebruikt kunnen worden. Hierbij kan je dus zelf de keuze maken op wat voor manier je het meubel wilt gaan gebruikten. Dit maakt deze eilanden multifunctioneel. Indien je meer informatie wilt over de omschakelbare eilanden, neem dan gerust contact met ons op.


  Specialisten in koel en vriesapparatuur

  THEBO Horeca heeft al 30 jaar ervaring in de horeca. Wij zijn gespecialiseerd in koel en vriesapparatuur. Voor advies kan je ons 7 dagen per week bereiken. Onze verkoop adviseurs hebben expertise in het vak en kunnen jouw verder helpen. Zij geven advies op maat en houden rekening met jouw wensen.


  Bestel bij Koelingoutlet.nl

  Bestel jouw koeleiland of vrieseiland bij koelingoutlet.nl. Wij bieden je een uitgebreid assortiment met scherpe prijzen. Wij zijn elke dag van de week bereikbaar en verlenen uitstekende service. Je kunt bij ons betalen met diverse, veilige betaalmethoden. Wij leveren in Nederland en België.


  Vrieseilanden

  Filters
  Prijs
  Merk
  Breedte uitwendig
  mm
  mm
  Diepte uitwendig
  mm
  mm
  Hoogte uitwendig
  mm
  mm
  Materiaal uitwendig
  Verrijdbaar
  Koelsysteem