8 resultaten in "Schepijsbewaarkasten"

  Schepijsbewaarkast kopen? Schepijsbewaarkasten zijn vriezers speciaal gemaakt voor het bewaren van schepijs. De schepijskasten in het assortiment van Koelingoutlet.nl zijn geselecteerd op functionaliteit, prijs en kwaliteit. De schepijsvrieskasten zijn exclusief schepijsbakken. Heb je een vraag ove...

  Lees meer

  Schepijsbewaarkast kopen?

  Schepijsbewaarkasten zijn vriezers speciaal gemaakt voor het bewaren van schepijs. De schepijskasten in het assortiment van Koelingoutlet.nl zijn geselecteerd op functionaliteit, prijs en kwaliteit. De schepijsvrieskasten zijn exclusief schepijsbakken. Heb je een vraag over een schepijsbewaarkast? Neem dan gerust telefonisch of per mail contact met ons op.

  Schepijsvitrines en schepijsbewaarkasten

  Het is gebruikelijk om een schepijsvitrine in combinatie met een schepijsbewaarkast te kopen. Een horeca schepijsvitrine wordt gebruikt voor de presentatie en de verkoop van roomijs. Een horeca schepijsbewaarkast gebruik je voor de nachtelijke opslag van roomijs. De schepijsvitrine zet je aan het eind van de dag uit en de ijsbakken zet je vervolgens in een schepijsbewaarkast. Indien je interesse hebt in een combinatie, vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

  Advies van echte experts

  THEBO Horeca is een gespecialiseerd bedrijf in horeca koelingen. Wij hebben veel ervaring in het vakgebied. Onze verkoopmedewerkers zijn echt experts die je kunnen helpen bij het maken van een keuze. Laat je adviseren door een van onze verkoopmedewerkers. Neem telefonisch contact met ons op of via de mail.

  Bestel jouw schepijsbewaarkast op Koelingoutlet.nl

  Wij bieden je de beste service van de Benelux. Wij leveren in Nederland en Belgiƫ en zijn 7 dagen per week bereikbaar. Wij beschikken over diverse veilige betaalmethoden.

  Schepijsbewaarkasten

  THEBO Horeca biedt naast schepijsbewaarkasten voor horeca de volgende productcategorieƫn die mogelijk ook interessant voor je zijn, zoals een schepijsvitrine en een ijsconservator:

  Schepijsbewaarkasten

  Filters
  Prijs
  Merk
  Breedte uitwendig
  mm
  mm
  Diepte uitwendig
  mm
  mm
  Hoogte uitwendig
  mm
  mm
  Materiaal uitwendig
  Maatsysteem
  Aantal deuren
  Slot
  Wielen
  Koelsysteem
  Energieklasse