60 resultaten in "Saladettes"

  Hier vind je het volledige assortiment saladettes van Koelingoutlet.nl. Een saladette, ook wel saladière genoemd, is zeer praktisch wanneer je salades, sandwiches of soortgelijke producten gaat bereiden. Alle ingrediënten zijn binnen handbereik en je opslag is in de onderkoeling, zo ben je voorzien...

  Lees meer

  Hier vind je het volledige assortiment saladettes van Koelingoutlet.nl. Een saladette, ook wel saladière genoemd, is zeer praktisch wanneer je salades, sandwiches of soortgelijke producten gaat bereiden. Alle ingrediënten zijn binnen handbereik en je opslag is in de onderkoeling, zo ben je voorzien van een efficiënte werkplek. Wil je meer weten over een specifiek product? Of heb je een algemene vraag? Dan helpen wij je hier graag bij.


  Ons aanbod

  Ons aanbod op Koelingoutlet.nl bestaat uit veel verschillende soorten varianten. Zo bieden wij velen verschillende merken aan zoals Combisteel, Polar en Inomak. Daarnaast hebben we keuzes uit verschillende maten en aantal deuren. De kasten variëren van 2 tot wel 4 deuren. Tenslotte hebben we saladettes met glasopbouw en zonder glasopbouw. Op deze manier hebben wij voor elke behoefte een optie beschikbaar.


  Laat je adviseren

  Heb je toch liever advies van een van onze experts? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op of via de mail. Onze medewerkers van de afdeling verkoop zijn echte experts die jou verder kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf in horeca koelingen en hebben veel ervaring in het vakgebied, zo ook met saladettes.


  Bestel jouw saladette op Koelingoulet.nl

  THEBO Horeca bied je een uitgebreid assortiment met veel variaties. Wij hebben de beste service van de BENELUX; bekijk onze reviews. Wij beschikken over kennis en expertise in het vak van koelingen. Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar voor eventuele storingen en beschikken over diverse veilig betalingsmogelijkheden. Bestel vandaag nog op Koelingoutlet.nl!


  Saladettes

  Filters
  Prijs
  Merk
  Breedte uitwendig
  mm
  mm
  Diepte uitwendig
  mm
  mm
  Hoogte uitwendig
  mm
  mm
  Aantal deuren
  Glasopstand
  Verrijdbaar
  Automatisch ontdooien
  Energieklasse
  Koelsysteem