66 resultaten in "Saladettes"

  Saladette kopen? Hier vind je het volledige assortiment saladettes van Koelingoutlet.nl. Een saladette, ook wel saladière genoemd, is zeer praktisch wanneer je salades, sandwiches of soortgelijke producten gaat bereiden. Alle ingrediënten zijn binnen handbereik en je opslag kun je kwijt in de onder...

  Lees meer

  Saladette kopen?

  Hier vind je het volledige assortiment saladettes van Koelingoutlet.nl. Een saladette, ook wel saladière genoemd, is zeer praktisch wanneer je salades, sandwiches of soortgelijke producten gaat bereiden. Alle ingrediënten zijn binnen handbereik en je opslag kun je kwijt in de onderkoeling, zo ben je voorzien van een efficiënte werkplek. Wil je meer weten over een specifiek product? Of heb je een algemene vraag? Dan helpen wij je hier graag bij!

  Ons aanbod

  Ons aanbod op Koelingoutlet.nl bestaat uit veel verschillende soorten varianten. Zo bieden wij vele verschillende merken aan, zoals Combisteel, Polar en Inomak. Daarnaast hebben we keuzes uit verschillende maten en aantal deuren. De kasten variëren van 2 tot 4 deuren. Tenslotte hebben we saladettes met glasopbouw en zonder glasopbouw. Op deze manier hebben wij voor elke behoefte een mogelijkheid beschikbaar.

  Laat je adviseren

  Heb je toch liever advies van een van onze experts? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op of via de mail. Onze medewerkers van de verkoopafdeling zijn echte experts die jou verder kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf in horeca koelingen en hebben veel ervaring in het vakgebied, zo ook met saladettes.

  Bestel jouw saladette op Koelingoutlet.nl

  THEBO Horeca biedt je een uitgebreid assortiment met veel varianten. Wij hebben de beste service van de BENELUX; bekijk onze reviews. Wij beschikken over kennis en expertise in het vak van koelingen en zijn 7 dagen per week bereikbaar voor eventuele storingen. Ook beschikken we over diverse veilige betalingsmogelijkheden. Bestel vandaag nog op Koelingoutlet.nl!

  Saladettes

  Filters
  Prijs
  Merk
  Energieklasse
  Breedte uitwendig
  mm
  mm
  Diepte uitwendig
  mm
  mm
  Hoogte uitwendig
  mm
  mm
  Aantal deuren
  Aantal ladesecties
  Aantal lades
  Glasopstand
  Automatisch ontdooien
  Koelsysteem