122 resultaten in "Glasdeur koelkasten"

  Koelingoutlet.nl bied een ruim assortiment glasdeur koelkasten. Het assortiment bied kasten aan met een enkele glazen deur tot en met kasten met wel 4 glazen deuren. Aan de linkerkant van de pagina kan je gemakkelijk filteren op merken, maten en andere kenmerken. Neem contact op met een van onze ver...

  Lees meer

  Koelingoutlet.nl bied een ruim assortiment glasdeur koelkasten. Het assortiment bied kasten aan met een enkele glazen deur tot en met kasten met wel 4 glazen deuren. Aan de linkerkant van de pagina kan je gemakkelijk filteren op merken, maten en andere kenmerken. Neem contact op met een van onze verkoop adviseurs voor passend advies.


  Voordelen van een glasdeur

  Een koelkast met glazen deur heeft enkele voordelen ten opzichte van een koelkast met dichte deur. Zo heb je bijvoorbeeld in een oogopslag zicht op de voorraad in de kast en weet je gelijk wat je in huis hebt. Daarnaast is het gemakkelijk te zien waar een betreffend drankje in de kast staat, waardoor de verkoopsnelheid wordt bevordert. Tenslotte kunnen klanten jouw producten zien staan in de koelkast waardoor zij deze eerder zullen kopen.


  Koelkasten met glazen deur vergelijken

  Bij het maken van een wel overwogen keuze, is het van belang de koelkasten objectief te kunnen vergelijken. In ons uitgebreide assortiment bieden wij kasten aan met verschillende maten en materialen. Zo bieden wij bijvoorbeeld kasten aan van gecoat plaatstaal maar ook van roestvrijstaal. Misschien wel het belangrijkste onderscheid word gevormd door het koelsysteem.

  De statische koeling is de traditionele koeling, dit is een koeling die koelt vanaf de wanden en geen lucht circuleert. Het voordeel van een statische kast is een aantrekkelijke prijs en een laag energieverbruik. Het nadeel daarentegen is dat er temperatuurverschillen optreden, bijvoorbeeld achter in de kast is het kouder als voorin. Daarnaast heeft de kast meer tijd nodig om op temperatuur te komen. Deze kasten zijn geschikt als voorraadkasten die weinig open en dicht gaan.

  Een statisch geventileerde koeling is simpelweg een statische koeling die ondersteund word door een ventilator. Hierdoor treden er minder temperatuurverschillen op tussen verschillende plaatsen in de kast.

  Een geforceerde koeling is een koeling die koude lucht circuleert door de kast. Een geforceerde kast komt sneller op temperatuur en is constanter is zijn temperatuur. Het nadeel is echter dat een geforceerde kast bepaalde producten kan uitdrogen en een hoger energieverbruik heeft. Indien een kast vaak open en dicht gaat is een geforceerde kast de beste oplossing.


  Kies voor THEBO Horeca

 • Wij bieden uitstekende service en advies op maat van echte experts.
 • Wij leveren in Nederland en BelgiĆ« en zijn 7 dagen per week bereikbaar.
 • Wij bieden diverse betaalmethoden.
 • Glasdeur koelkasten

  Filters
  Prijs
  Merk
  Breedte uitwendig
  mm
  mm
  Diepte uitwendig
  mm
  mm
  Hoogte uitwendig
  mm
  mm
  Materiaal uitwendig
  Maatsysteem
  Aantal deuren
  Slot
  Verrijdbaar
  Dieptekoeling
  Koelmiddel
  Koelsysteem
  Automatisch ontdooien
  Energieklasse