73 resultaten in "Schepijsvitrines"

  Schepijsvitrine kopen? Wanneer je schepijs gaat verkopen is een schepijsvitrine onmisbaar. De professionele schepijsvitrines van Koelingoutlet.nl zijn zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit, functionaliteit en uiterlijk. In het assortiment vind je tafelmodellen, vitrines en toonbanken. Om het zoeken...

  Lees meer

  Schepijsvitrine kopen?

  Wanneer je schepijs gaat verkopen is een schepijsvitrine onmisbaar. De professionele schepijsvitrines van Koelingoutlet.nl zijn zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit, functionaliteit en uiterlijk. In het assortiment vind je tafelmodellen, vitrines en toonbanken. Om het zoeken te verfijnen kan je links op de pagina gebruik maken van de filters. Hier kan je selecteren op merk, afmetingen en andere kenmerken.

  Schepijsvitrines

  Een schepijsvitrine is het apparaat om jouw schepijs te presenteren en koel te houden. Overdag doe je het ijs in de schepijsvitrine om zo jouw schepijs te presenteren aan je klanten. Aan het eind van de dag stop je het ijs in een schepijsbewaarkast om het hierin te bewaren. Roomijs kan snel bederven, daarom is het belangrijk om dit product bij de juiste lage temperatuur te koelen waarbij er geen bacteriegroei plaatsvindt.

  Ons assortiment

  Op koelingoutlet.nl hebben wij een uitgebreid assortiment aan ijsvitrines voor diverse doeleinden. Onze budgetvriendelijke horeca schepijsvitrines zijn uitsluitend bedoeld voor schepijs wat tot de rand van de bakken komt. Dit noemen wij laag opgemaakt ijs. Onze schepijsvitrines van het hogere segment zijn bedoeld voor het hoog opgemaakte ijs, schepijs dat boven de bakken uitkomt. Indien je geïnteresseerd bent in hoog opgemaakt ijs, kijk dan naar ons assortiment van het merk ISA, deze vitrines zijn gemaakt voor professionele ijssalons.

  Tafelmodel ijsvitrines

  Tafelmodel schepijsvitrines zijn vergelijkbaar met opzetvitrines. Het zijn kleine en praktische machines die gemakkelijk verplaatst kunnen worden. De tafelmodel horeca ijsvitrines zijn ideaal voor de kleine ijsverkoper. Dus ben je op zoek naar een kleine ijsvitrine, twijfel niet en neem contact met ons op.

  Bel voor advies

  THEBO Koelingoutlet.nl is een groothandel in professionele koelapparatuur en . Wij hebben veel ervaring met schepijsvitrines en kunnen je helpen bij het maken van de juiste keuze. Neem contact met ons op en laat je adviseren door een van onze verkoopadviseurs.

  Relevant voor schepijsvitrines

  THEBO Horeca biedt naast schepijsvitrines de volgende productcategorieën die mogelijk ook interessant voor je zijn, zoals een ijsconservator:

   
   

  Schepijsvitrines

  Filters
  Prijs
  Merk
  Breedte uitwendig
  mm
  mm
  Diepte uitwendig
  mm
  mm
  Hoogte uitwendig
  mm
  mm
  Aantal bakken
  Soort bakken
  Glasopbouw
  Kleur uitwendig
  Wielen
  Koelsysteem