0
Filters

Prijs

 

Breedte uitwendig

 

Diepte uitwendig

 

Hoogte uitwendig

 

Aantal bakken (exclusief)

 

Interieurbreedte

 

Interieurdiepte

 

Interieurhoogte

 

Merk

Energieklasse

Soort bakken

Glasopbouw

Koelsysteem

Wielen

Kleur uitwendig

Aansluitspanning

Aansluitwaarde

Aantal deuren

Aantal etages

Aantal ladesecties

Aantal manden

Aantal niveaus

Aantal roosters/platen

Aantal temperatuurzones

Product Achteropstand

Afmetingen motor bxdxh

Automatisch ontdooien

Product Bediening

Bijbehorende cel

Product Bodyhoogte

Bunker

BxDxH

Capaciteit wijnflessen

Crush capaciteit

Verplaatsbare deur

Deuren onderkoeling

Dieptekoeling

El. vermogen

El. vermogen ontdooiing

Etaleerafmetingen

Garantie

Gastronorm inzet

Geleverd inclusief

Geschikt voor

Gewicht

Gewicht motor

Gewicht panelen

Glasopstand

Hoogte poten

In hoogte verstelbare porten

Inhoud koelruimte

Inhoud netto

Inhoud vriesruimte

Product Inhoud wastank

Isolatiedikte

Klimaatklasse

Koelmiddel

Koelmotor

Koelsysteem koelgedeelte

Koelsysteem vriesgedeelte

Luchtgekoeld

Luchtvochtigheid

Maatsysteem

Maatsysteem bakken

Maatsysteem lades

Materiaal

Materiaal inwendig

Materiaal uitwendig

Max. hoogte

Max. omgevingstemperatuur

Min. hoogte

Model

Montage

Omkeerbare deur

Product Omschakelbaar

Product Onderblad

Onderkoeling

Opgenomen vermogen

Opslagcapaciteit

Opslagruimte

Plaatformaat

Productie per 24 uur

Slot

Snelkoel capaciteit

Snelvries capaciteit

Soort cel

Soort deuren

Soort ijsblokje

Stekkerklaar

Stelpoten

Temperatuur

Temperatuur koel

Temperatuur vries

Product Temperatuurregeling

Type

Type

Product Verlichting

Product Vermogen

Watergekoeld

Product Zelfsluitende deuren

Schepijsvitrines

Schepijsvitrine kopen?

Wanneer je schepijs gaat verkopen is een schepijsvitrine onmisbaar. De professionele schepijsvitrines van Koelingoutlet.nl zijn zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit, functionaliteit en uiterlijk. In het assortiment vind je tafelmodellen, vitrines en toonbanken. Om het zoeken te verfijnen kan je links op de pagina gebruik maken van de filters. Hier kan je selecteren op merk, afmetingen en andere kenmerken.

Resultaat 1–18 van de 73 resultaten wordt getoond

Schepijsvitrine kopen?

Wanneer je schepijs gaat verkopen is een schepijsvitrine onmisbaar. De professionele schepijsvitrines van Koelingoutlet.nl zijn zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit, functionaliteit en uiterlijk. In het assortiment vind je tafelmodellen, vitrines en toonbanken. Om het zoeken te verfijnen kan je links op de pagina gebruik maken van de filters. Hier kan je selecteren op merk, afmetingen en andere kenmerken.

Schepijsvitrines

Een schepijsvitrine is het apparaat om jouw schepijs te presenteren en koel te houden. Overdag doe je het ijs in de schepijsvitrine om zo jouw schepijs te presenteren aan je klanten. Aan het eind van de dag stop je het ijs in een schepijsbewaarkast om het hierin te bewaren. Roomijs kan snel bederven, daarom is het belangrijk om dit product bij de juiste lage temperatuur te koelen waarbij er geen bacteriegroei plaatsvindt.

Energiezuinigheid

Schepijsvitrines zijn onmisbaar voor een ijssalon. Met de mooiste schepijsvitrines presenteer jij je kwalitatieve schepijs op een mooie manier. Ook voor de startende ijsverkoper hebben wij mooie instapmodellen beschikbaar. Schepijsvitrines worden dagelijks intensief gebruikt en verbruiken daardoor veel energie. Om je een energiezuinige keuze te laten maken proberen we waar mogelijk de energielabels, -specificaties en -informatie te verstrekken van de schepijsvitrines.

Vele schepijsvitrines zijn voorzien van een energielabel. Wij zijn afhankelijk van onze fabrikanten voor het verstrekken van energielabels, waardoor het kan voorkomen dat niet elk product een label heeft. We vermelden altijd de specificaties die betrekking hebben op het energieverbruik.

Ons assortiment

Op koelingoutlet.nl hebben wij een uitgebreid assortiment aan ijsvitrines voor diverse doeleinden. Onze budgetvriendelijke horeca schepijsvitrines zijn uitsluitend bedoeld voor schepijs wat tot de rand van de bakken komt. Dit noemen wij laag opgemaakt ijs. Onze schepijsvitrines van het hogere segment zijn bedoeld voor het hoog opgemaakte ijs, schepijs dat boven de bakken uitkomt. Indien je geïnteresseerd bent in hoog opgemaakt ijs, kijk dan naar ons assortiment van het merk ISA, deze vitrines zijn gemaakt voor professionele ijssalons.

Tafelmodel ijsvitrines

Tafelmodel schepijsvitrines zijn vergelijkbaar met opzetvitrines. Het zijn kleine en praktische machines die gemakkelijk verplaatst kunnen worden. De tafelmodel ijsvitrines zijn ideaal voor de kleine ijsverkoper. Dus ben je op zoek naar een kleine ijsvitrine, twijfel niet en neem contact met ons op.

Bel voor advies

THEBO Koelingoutlet.nl is een groothandel in professionele koelapparatuur en. Wij hebben veel ervaring met schepijsvitrines en kunnen je helpen bij het maken van de juiste keuze. Neem contact met ons op en laat je adviseren door een van onze verkoopadviseurs.

Relevant voor schepijsvitrines

THEBO biedt naast schepijsvitrines de volgende productcategorieën die mogelijk ook interessant voor je zijn, zoals een ijsconservator:

Over ons

THEBO is meer dan 30 jaar geleden begonnen als specialist in vleessnijmachines. Inmiddels is THEBO met duizenden klanten en diverse specialistische webshops, gericht op de horeca, een toonaangevende speler in Nederland en België. Ons team is goed opgeleid en zal er alles aan doen om je perfect te adviseren. We nodigen je uit om contact met ons op te nemen.
Laat ons je verbazen!