ISA

ISA is opgericht in 1963 en gevestigd in Bastia Umbra in Italië. ISA exporteert in 107 landen kwaliteitsproducten met een hoge mate van technologie en innovatie, ook op het gebied van duurzaamheid door het gebruik van natuurlijke koudemiddelen. Tegenwoordig is ISA één van de belangrijkste spelers ter wereld op het gebied van inrichting in openbare keukens, vitrines en koelkasten voor ijs, banket en professioneel meubilair.

De productlijn van ISA is van hoogwaardige kwaliteit. ISA is er om de consument gedurende de dag te helpen; van ontbijt aan de bar tot lunch in een restaurant; van winkelen in een supermarkt tot het kopen van iets lekkers bij een bakkerij of ijssalon. Ze zijn voornamelijk gespecialiseerd in ijsvitrines. Dat is ook terug te vinden in het land waar dit merk vandaan komt, namelijk Italië.

Heb je vragen over de producten van ISA? Of een vraag over ons? Neem contact met ons op!

Over ons

THEBO is meer dan 30 jaar geleden begonnen als specialist in vleessnijmachines. Inmiddels is THEBO met duizenden klanten en diverse specialistische webshops, gericht op de horeca, een toonaangevende speler in Nederland en België. Ons team is goed opgeleid en zal er alles aan doen om je perfect te adviseren. We nodigen je uit om contact met ons op te nemen.
Laat ons je verbazen!