36 resultaten in "Blast chillers & blast freezers"

  Blast chiller of blast freezer kopen? In de huidige tijden met steeds strenger wordende voedselregelgeving kan een professionele snelkoeler en/of snel vriezer niet ontbreken in de horecakeuken. Het kiezen voor de juiste blast chiller of blast freezer vraagt om specialistische kennis. THEBO Horeca K...

  Lees meer

  Blast chiller of blast freezer kopen?

  In de huidige tijden met steeds strenger wordende voedselregelgeving kan een professionele snelkoeler en/of snel vriezer niet ontbreken in de horecakeuken. Het kiezen voor de juiste blast chiller of blast freezer vraagt om specialistische kennis. THEBO Horeca Koelingoutlet.nl helpt je graag met het maken van de juiste keuze. En dat ook nog eens tegen de beste prijs! Koop jouw blast chiller of shockfreezer voor de horeca bij THEBO Horeca koelingoutlet.nl.

  Werking van snelkoelers & freezers

  Wil je jouw producten snel terug koelen of snel invriezen? Dan is een blast chiller of blast freezer de koeling voor jou! In slechts 90 minuten kun je met de meeste horeca blast chillers jouw producten vanaf 90 °C terugkoelen tot een temperatuur van 3 °C. Het vriezen kan in 240 minuten naar -18 °C. Door het gebruik van deze blast chillers en freezers kun je jouw producten behoeden voor bacteriegroei en vervolgens veilig opslaan in jouw opslagkoeling. 

  Assortiment blast chillers & blast freezers

  De professionele horeca blast chillers en shock freezers van Koelingoutlet.nl koelen jouw producten in no-time. Door het ruime assortiment is er voor elke situatie een geschikte blast chiller of blast freezer. 

  In de low budget klasse hebben we blast chillers en shock freezers van het merk Polar. In het middensegment vind je de horeca koelingen van de merken Combisteel, Topcold en Gastro-Inox. Ook voor de high-end machines koop je goed bij THEBO Horeca Koelingoutlet.nl. Met de merken Afinox en Hoshizaki-Gram heb je echte kwaliteitsproducten. 

  Er zijn verschillende groottes blast chillers & blast freezers. Sommige hebben drie niveaus andere hebben vijf niveaus en de grootste hebben vijftien niveaus. Ook het verschil in hoeveel kg de blast chillers en freezers kunnen koelen verschilt. Gebruik de filters aan de linkerkant om het selecteren van jouw geschikte blast chiller & freezer gemakkelijk te maken.

  Om tot de juiste blast chiller & blast freezer te komen staat ons team van verkoopexperts voor je klaar. Neem gerust contact met ons op per mail of via telefoon. 

  Kies voor THEBO Horeca

  • Wij bieden uitstekende service en advies op maat van echte experts.
  • Wij leveren in Nederland en België en zijn 7 dagen per week bereikbaar.
  • Wij bieden diverse betaalmethoden.

  Blast chillers & blast freezers

  Filters
  Prijs
  Merk
  Breedte uitwendig
  mm
  mm
  Diepte uitwendig
  mm
  mm
  Hoogte uitwendig
  mm
  mm
  Plaatformaat
  Niveaus
  Koelcapaciteit
  Vriescapaciteit