69 resultaten in "Koelcellen"

  Koelcel kopen? Ben je op zoek naar de juiste koelcel of koelcel motor voor jouw bedrijf? THEBO Koelingoutlet.nl is dè online specialist op het gebied van koelcellen en vriescellen. Of je nou een eenvoudige stekkerklare koelcel of een volledige maatwerk koelcel wilt kopen, wij hebben de expertise en...

  Lees meer

  Koelcel kopen?

  Ben je op zoek naar de juiste koelcel of koelcel motor voor jouw bedrijf? THEBO Koelingoutlet.nl is dè online specialist op het gebied van koelcellen en vriescellen. Of je nou een eenvoudige stekkerklare koelcel of een volledige maatwerk koelcel wilt kopen, wij hebben de expertise en ervaring om je tot in elk detail te adviseren. Onze koelcellen en andere koelingen zijn geschikt voor alle horecagelegenheden, zoals cafés, hotels, restaurants, maar natuurlijk ook voor retailers, zoals slagerijen, viswinkels, bloemisten, zuivel- en kaaswinkels en delicatessenwinkels. Wij bieden professionele koelcellen tegen scherpe prijzen die geschikt zijn voor intensief gebruik. 

  Voor sommige ondernemingen is een speciale koelcel motor nodig, omdat de producten op hogere temperaturen gekoeld moeten worden dan voedingswaren. Ook voor een koelcel en koelcel motor met afwijkende temperatuurinstellingen kun je bij THEBO Horeca Koelingoutlet.nl terecht. 

  Advies nodig voor een koelcel?

  Bij het bepalen van de koelcapaciteit voor jouw koelcel zijn de volgende zaken van belang:

  • Hoe intensief wordt de koelcel gebruikt? Wordt er bijvoorbeeld veel in de koelcel gewerkt?
  • Gaat de koelcel meerdere keren achter elkaar open en dicht?
  • Hoe groot is de inbreng in kilogram per keer en hoeveel gaat er per keer uit?
  • Gaan de producten gekoeld of ongekoeld de koelcel in?
  • De omgevingstemperatuur; staat hij in een koele kelder of in een warme productieruimte?
  • Om welk soort producten gaat het; groente-, vlees-, vis- of zuivelproducten?

  Ook als het gaat om een koelcel voor bloemen of wellicht is de koelcel bestemd voor de uitvaartbranche, wij kunnen je helpen! Een koelcel voor bloemen wordt vaak op een ander temperatuurbereik ingesteld dan een koelcel voor food producten of een koelcel voor lichamen. 
  Wil je advies over welke koelcel het beste bij jouw situatie past, of wil je eerst een keer een door ons geplaatste koelcel bij je in de buurt bekijken? Wij zijn elke dag 0725117007 bereikbaar of neem contact op per mail.

  Koelcel opbouwen

  Uiteraard kunnen wij de plaatsing van onze koelcellen voor je in de gehele Benelux verzorgen. Onze ervaren monteurs kunnen jouw koelcel plaatsen. Door hiervoor te kiezen worden narigheden als gevolg van geen goede installatie voorkomen.

  Koelcel op maat

  De koelingsvraag van ieder bedrijf is anders. De branche, grootte van het bedrijf en de kwaliteitsbehoefte is per bedrijf verschillend. Ook voor individuele en specifieke koeltechnische oplossingen kun je bij Koelingoutlet terecht. We hebben namelijk naast stekkerklare koelcellen ook mogelijkheden om een koelcel op maat voor jou te laten maken! Voor een koelcel op maat bieden wij advies en begeleiding. Ons doel? Jou voorzien van een duurzame, energiezuinige en voordelige koelcel waar je de komende jaren mee vooruit kunt. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een koelcel op maat of neem telefonisch contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  Goedkope koelcel nodig? Laagste prijsgarantie!

  Zorgeloos een goedkope koelcel kopen doe je door de THEBO Horeca laagste prijsgarantie. Wij controleren doorlopend de prijzen van koelcellen met vergelijkbare Nederlandse en Belgische concurrenten. Indien wij verschillen zien passen wij de prijzen van onze koelcellen direct hierop aan.

  Mocht je toch ergens een koelcel of koeling zien voor een lagere prijs? Zelfs tot veertien dagen na de aankoop van je koelcel betalen wij je het verschil terug. Bekijk de voorwaarden van onze laagste prijsgarantie voor meer details.

  5 redenen om je koelcel bij Koelingoutlet te kopen!

  Naast de laagste prijsgarantie zijn er nóg 5 redenen om je koelcel bij THEBO horeca te kopen:

  1. Echte experts staan klaar om je te helpen bij de keuze van je koelcel.
  2. De beste service van de BENELUX, bekijk onze reviews maar!
  3. 7 dagen per week bereikbaar via meerdere kanalen.
  4. Bezorging van je koelcel doen wij in zowel Nederland als België!
  5. Diverse & veilige betaalmogelijkheden.

  Relevant voor koelcellen

  THEBO Horeca biedt naast koelcellen de volgende productcategorieën die mogelijk ook interessant voor je zijn, zoals een koelcel motor en koelcel panelen:

   
   

  Koelcellen

  Filters
  Prijs
  Merk
  Inhoud
  Breedte uitwendig
  mm
  mm
  Diepte uitwendig
  mm
  mm
  Hoogte uitwendig
  mm
  mm
  Montage