7 resultaten in "Koelkisten"

  Koelkist kopen? De ruime koelkisten van Koelingoutlet.nl bieden veel koelcapaciteit. Geschikt voor diverse horecagelegenheden, zoals restaurants, bars en cafés. Bekijk ons assortiment aan koelkisten en neem contact met ons op voor advies. Onze verkoopadviseurs zitten voor je klaar om je verder te h...

  Lees meer

  Koelkist kopen?

  De ruime koelkisten van Koelingoutlet.nl bieden veel koelcapaciteit. Geschikt voor diverse horecagelegenheden, zoals restaurants, bars en cafés. Bekijk ons assortiment aan koelkisten en neem contact met ons op voor advies. Onze verkoopadviseurs zitten voor je klaar om je verder te helpen. Indien je de gewenste koelkist niet kan vinden neem dan ook contact met ons op, niet alles wat we kunnen bieden staat online.

  Voor- en nadelen van een koelkist

  Voordelen van een koelkist:

  • Een koelkist is relatief gezien goedkoop. Veel koelcapaciteit voor weinig geld.
  • Er past veel volume in een koelkist, denk bijvoorbeeld aan een grote pan soep.
  • Grote hoeveelheden drankjes koelen in een keer.

  Nadelen van een koelkist:

  • Toegankelijkheid. Het is vaak lastig om iets van onderin de kist te kunnen pakken.
  • Presentatie. Het presenteren van producten is minder overzichtelijk dan bij een koelkast.

  Gebruik

  Een koelkist wordt bijvoorbeeld gebuikt om producten in te zetten van grote volumes. Denk bijvoorbeeld aan een pan soep die je voor de volgende dag wilt bewaren. Daarnaast kan een koelkist goed gebruikt worden om dranken voor te koelen. Hierbij worden drankjes eerst in de koelkist gelegd om te koelen en vervolgens gaan deze drankjes een displaykoeler in om verder gekoeld, gepresenteerd en uiteindelijk verkocht te worden.

  Waarom THEBO Horeca?

  THEBO Horeca is de specialist op het gebied van horeca koelingen. Wij beschikken over experts in het vakgebied die je verder kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Wij zijn elke dag van de week bereikbaar via meerdere kanalen. Daarnaast leveren wij zowel in Nederland als in België. Bestel jouw koelkist op koelingoutlet.nl.

  Koelkisten

  Filters
  Prijs
  Merk
  Energieklasse
  Inhoud
  L
  L
  Breedte uitwendig
  mm
  mm
  Diepte uitwendig
  mm
  mm
  Hoogte uitwendig
  mm
  mm
  Materiaal uitwendig
  Wielen
  Koelsysteem