200 resultaten in "Koelwerkbanken"

  De koelwerkbanken van Koelingoutlet.nl zijn zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit. Bij ons vind je budgetvriendelijke werkbanken, maar ook hogere segment modellen van topmerken zoals Afinox en Gram. De meeste werkbanken in het assortiment zijn uitgevoerd in roestvast staal. Dit materiaal is beter bes...

  Lees meer

  De koelwerkbanken van Koelingoutlet.nl zijn zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit. Bij ons vind je budgetvriendelijke werkbanken, maar ook hogere segment modellen van topmerken zoals Afinox en Gram. De meeste werkbanken in het assortiment zijn uitgevoerd in roestvast staal. Dit materiaal is beter beschermd tegen corrosie, eenvoudig te onderhouden en hygiƫnisch. Je kunt een keuze maken tussen koelwerkbanken met deuren, of met ladesecties. Allebei is natuurlijk ook mogelijk. Links in het filtersysteem kan je een keuze maken tussen merken, maten en andere kenmerken.


  Het voordeel van een koelwerkbank

  Een koelwerkbank is tegelijkertijd een werkbank en een koeling. De bovenkant kan gebruikt worden om gerechten op klaar te maken, terwijl de kast zelf een koeling bied om producten in te bewaren. Deze multifunctionele apparaten zijn ideaal voor echte horeca keukens. De meeste werkbanken met koeling beschikken over een krachtige geforceerde koeling. Door dit krachtige koelsysteem is het mogelijk de kast vaak open en dicht te kunnen doen terwijl de kast op zijn koude temperatuur blijft, ideaal voor een drukke keuken.


  Koelwerkbanken vergelijken

  Koelingoutlet.nl beschikt over een gemakkelijk filtersysteem om je te helpen bij het zoeken. Aan de linkerkant van de pagina kan je gemakkelijk filteren op merk, afmeting, aantal deuren of aantal ladesecties. Daarnaast is er de mogelijkheid om te filteren op koelsysteem en energieklasse.


  Advies nodig? Neem contact met ons op

  Indien je advies van ons verlangt, neem dan gerust contact met ons op via de telefoon of de mail. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar en helpen je graag verder. Onze verkoop adviseurs zijn echte experts met veel kennis in het vak. Voor elke situatie hebben wij een oplossing.


  De redenen om bij THEBO Horeca te bestellen

 • Advies op maat van experts.
 • Onze service is uitmuntend.
 • Elke dag bereikbaar.
 • Levering in Nederland en BelgiĆ«.
 • Verschillende betaalopties.
 • Koelwerkbanken

  Filters
  Prijs
  Merk
  Breedte uitwendig
  mm
  mm
  Diepte uitwendig
  mm
  mm
  Hoogte uitwendig
  mm
  mm
  Aantal deuren
  Aantal ladesecties
  Verrijdbaar
  Dieptekoeling
  Automatisch ontdooien
  Energieklasse
  Koelsysteem