Filters

Prijs

 

Breedte uitwendig

 

Diepte uitwendig

 

Hoogte uitwendig

 

Aantal lades

 

Aantal bakken (exclusief)

 

Inhoud

 

Interieurbreedte

 

Interieurdiepte

 

Interieurhoogte

 

Merk

Energieklasse

Aantal deuren

Aantal ladesecties

Glasopstand

Dieptekoeling

Aansluitspanning

Automatisch ontdooien

Koelsysteem

Aansluitwaarde

Aantal etages

Aantal manden

Aantal niveaus

Aantal roosters/platen

Aantal temperatuurzones

Achteropstand

Afmetingen motor bxdxh

Bijbehorende cel

Product Bodyhoogte

Bunker

BxDxH

Capaciteit wijnflessen

Crush capaciteit

Verplaatsbare deur

Deuren onderkoeling

El. vermogen

El. vermogen ontdooiing

Etaleerafmetingen

Garantie

Gastronorm inzet

Geleverd inclusief

Geschikt voor

Gewicht

Gewicht motor

Gewicht panelen

Glasopbouw

Hoogte poten

In hoogte verstelbare porten

Inhoud koelruimte

Inhoud netto

Inhoud vriesruimte

Product Inhoud wastank

Isolatiedikte

Kleur uitwendig

Klimaatklasse

Koelmiddel

Koelmotor

Koelsysteem koelgedeelte

Koelsysteem vriesgedeelte

Luchtgekoeld

Luchtvochtigheid

Maatsysteem

Maatsysteem bakken

Maatsysteem lades

Materiaal

Materiaal inwendig

Materiaal uitwendig

Max. hoogte

Max. omgevingstemperatuur

Min. hoogte

Model

Montage

Omkeerbare deur

Product Omschakelbaar

Product Onderblad

Onderkoeling

Opgenomen vermogen

Opslagcapaciteit

Opslagruimte

Plaatformaat

Slot

Snelkoel capaciteit

Snelvries capaciteit

Soort bakken

Soort cel

Soort deuren

Soort ijsblokje

Stekkerklaar

Stelpoten

Temperatuur

Temperatuur koel

Temperatuur vries

Product Temperatuurregeling

Type

Type

Product Verlichting

Product Vermogen

Watergekoeld

Wielen

Product Zelfsluitende deuren

Koelwerkbanken

Horeca koelwerkbank kopen?

De koelwerkbanken van Koelingoutlet.nl zijn zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit. Bij ons vind je budgetvriendelijke werkbanken, maar ook hogere segment modellen, zoals Afinox en Gram koelwerkbanken.

Resultaat 1–18 van de 241 resultaten wordt getoond

Horeca koelwerkbank kopen?

De koelwerkbanken van Koelingoutlet.nl zijn zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit. Bij ons vind je budgetvriendelijke werkbanken, maar ook hogere segment modellen, zoals Afinox en Gram koelwerkbanken. De meeste koelwerkbanken in het assortiment zijn uitgevoerd in roestvast staal. Dit materiaal is beter beschermd tegen corrosie, eenvoudig te onderhouden en hygiënisch. Je kunt een keuze maken tussen koelwerkbanken met deuren en ladesecties. Een combinatie van beide is ook mogelijk. Links in het filtersysteem kan er geselecteerd worden op bijvoorbeeld merken, maten en andere kenmerken.

Het voordeel van een koelwerkbank

Een koelwerkbank is tegelijkertijd een werkbank en een koeling. De bovenkant kan gebruikt worden om gerechten op klaar te maken, terwijl de koelwerkbank zelf een koeling biedt om producten in te bewaren. Deze multifunctionele apparaten zijn ideaal voor horecakeukens. De meeste koelwerkbanken beschikken over een krachtige geforceerde koeling. Door dit krachtige koelsysteem is het mogelijk de koelwerkbank vaak open en dicht te kunnen doen terwijl de koeling op zijn koude temperatuur blijft, goed geschikt voor een drukke keuken.

Met of zonder lades? 2-, 3- of 4-deurs?

In ons assortiment hebben we verschillende soorten koelwerkbanken. Zoek je een koelwerkbank met of zonder lades? Hoeveel deuren wens je? Of is juist een combinatie van deuren en lades wat je zoekt? Ons assortiment loopt uiteen van een koelwerkbank met één deur en twee lades tot koelwerkbanken met acht lades of vier deuren. Voor elke afmeting is er wel een combinatie van beide beschikbaar. Kun je jouw ideale koelwerkbank niet vinden? Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden! Niet alles wat wij kunnen leveren hebben we op Koelingoutlet.nl staan.

Geforceerd, statisch of geventileerd?

Op het moment dat je een koelwerkbank wil gaan aanschaffen zal je je gaan afvragen of je een statische, een geventileerde of een geforceerde koelwerkbank moet aanschaffen. Bij een geforceerde koeling wordt de koude lucht vanaf de motor en verdamper in de koelwerkbank geblazen. Bij een koeling met meerdere deuren zitten er vaak meerdere verdampers en ventilatoren in de koelwerkbank, zodat ieder deel goed gekoeld wordt. Een geforceerde koeling is ideaal voor als de koelwerkbank vaak open en dicht gedaan wordt.

Een statische koeling wordt gekoeld door leidingen in de wanden, te vergelijken met consumentenkoelingen. Er is geen gelijke verdeling van de kou, waardoor er dus temperatuurverschillen kunnen ontstaan. Als de koeling vrijwel niet gebruikt wordt is een statische koeling een optie. Een geventileerde koeling is vrijwel hetzelfde opgebouwd als een statische koeling, alleen is er een extra ingebouwde ventilator opgenomen aan de binnenkant van de koelwerkbank.

Koelwerkbanken vergelijken

Koelingoutlet.nl beschikt over een gemakkelijk filtersysteem om je te helpen bij het zoeken. Je kan gemakkelijk filteren op merk, afmeting, aantal deuren of aantal ladesecties. Daarnaast is er de mogelijkheid om te filteren op koelsysteem en energieklasse.

Advies nodig? Neem contact met ons op

Indien je advies van ons verlangt, neem dan gerust contact met ons op per telefoon of via de mail. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar en helpen je graag verder. Onze verkoopadviseurs zijn echte experts met veel vakkennis. Voor elke situatie hebben wij een oplossing.

De redenen om bij THEBO te bestellen

  • Advies op maat van experts.
  • Onze service is uitmuntend.
  • Elke dag bereikbaar.
  • Levering in Nederland en België.
  • Verschillende betaalopties.

Over ons

THEBO is meer dan 30 jaar geleden begonnen als specialist in vleessnijmachines. Inmiddels is THEBO met duizenden klanten en diverse specialistische webshops, gericht op de horeca, een toonaangevende speler in Nederland en België. Ons team is goed opgeleid en zal er alles aan doen om je perfect te adviseren. We nodigen je uit om contact met ons op te nemen.
Laat ons je verbazen!