200 resultaten in "Koelwerkbanken"

  Horeca koelwerkbank kopen? De koelwerkbanken van Koelingoutlet.nl zijn zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit. Bij ons vind je budgetvriendelijke werkbanken, maar ook hogere segment modellen, zoals Afinox en Gram koelwerkbanken. De meeste werkbanken in het assortiment zijn uitgevoerd in roestvast s...

  Lees meer

  Horeca koelwerkbank kopen?

  De koelwerkbanken van Koelingoutlet.nl zijn zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit. Bij ons vind je budgetvriendelijke werkbanken, maar ook hogere segment modellen, zoals Afinox en Gram koelwerkbanken. De meeste werkbanken in het assortiment zijn uitgevoerd in roestvast staal. Dit materiaal is beter beschermd tegen corrosie, eenvoudig te onderhouden en hygiënisch. Je kunt een keuze maken tussen koelwerkbanken met deuren, of met ladesecties. Allebei is natuurlijk ook mogelijk. Links in het filtersysteem kan je een keuze maken tussen merken, maten en andere kenmerken.


  Het voordeel van een koelwerkbank

  Een koelwerkbank is tegelijkertijd een werkbank en een koeling. De bovenkant kan gebruikt worden om gerechten op klaar te maken, terwijl de kast zelf een koeling biedt om producten in te bewaren. Deze multifunctionele apparaten zijn ideaal voor echte horecakeukens. De meeste werkbanken met koeling beschikken over een krachtige geforceerde koeling. Door dit krachtige koelsysteem is het mogelijk de kast vaak open en dicht te kunnen doen terwijl de kast op zijn koude temperatuur blijft, ideaal voor een drukke keuken.


  Met of zonder lades? 2-, 3- of 4-deurs?

  In ons assortiment hebben we verschillende soorten koelwerkbanken. Zoek je een koelwerkbank met of zonder lades? Hoeveel deuren wens je? Of is juist een combinatie van deuren en lades wat je zoekt? Ons assortiment loopt uiteen van een koelwerkbank met 1 deur en 2 lades tot koelwerkbanken met 8 lades of 4 deuren. Voor elke afmeting is er wel een combinatie van beide beschikbaar. Kun je jouw ideale koelwerkbank niet vinden? Neem contact met ons op voor andere mogelijkheden! Niet alles wat wij kunnen leveren hebben we online staan.


  Geforceerd, statisch of geventileerd?

  Op het moment dat je een koelwerkbank wil gaan aanschaffen zal je je gaan afvragen of je een statische, geventileerde of geforceerde koelwerkbank moet aanschaffen. Bij een geforceerde koeling wordt de koude lucht vanaf de motor en verdamper in de koelwerkbank geblazen. Bij een koeling met meerdere deuren zitten er vaak meerdere verdampers en ventilatoren in de koelwerkbank, zodat ieder deel goed gekoeld wordt. Een geforceerde koeling is ideaal voor als de koelwerkbank vaak open en dicht gedaan wordt.

  Een statische koeling wordt gekoeld door leidingen in de wanden, te vergelijken met consumentenkoelingen. Er is niet een gelijke verdeling van de kou, waardoor er dus temperatuurverschillen kunnen ontstaan. Als de koeling vrijwel niet gebruikt wordt is een statische koeling een optie. Een geventileerde koeling is vrijwel hetzelfde opgebouwd als een statische koeling, alleen is er een extra ingebouwde ventilator opgenomen aan de binnenkant van de koelwerkbank.


  Koelwerkbanken vergelijken

  Koelingoutlet.nl beschikt over een gemakkelijk filtersysteem om je te helpen bij het zoeken. Aan de linkerkant van de pagina kan je gemakkelijk filteren op merk, afmeting, aantal deuren of aantal ladesecties. Daarnaast is er de mogelijkheid om te filteren op koelsysteem en energieklasse.


  Advies nodig? Neem contact met ons op

  Indien je advies van ons verlangt, neem dan gerust contact met ons op via de telefoon of de mail. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar en helpen je graag verder. Onze verkoop adviseurs zijn echte experts met veel kennis in het vak. Voor elke situatie hebben wij een oplossing.


  De redenen om bij THEBO Horeca te bestellen

 • Advies op maat van experts.
 • Onze service is uitmuntend.
 • Elke dag bereikbaar.
 • Levering in Nederland en België.
 • Verschillende betaalopties.

 • Relevant voor koelwerkbanken

  THEBO Horeca biedt naast koelwerkbanken de volgende productcategorieën die mogelijk ook interessant voor je zijn, zoals een saladette en een vrieswerkbank:

  Koelwerkbanken

  Filters
  Prijs
  Merk
  Breedte uitwendig
  mm
  mm
  Diepte uitwendig
  mm
  mm
  Hoogte uitwendig
  mm
  mm
  Aantal deuren
  Aantal ladesecties
  Verrijdbaar
  Dieptekoeling
  Automatisch ontdooien
  Energieklasse
  Koelsysteem