151 resultaten in "Koelkasten"

  Horeca koelkast kopen? Ben je op zoek naar een professionele horeca koelkast? Bij Koelingoutlet.nl vind je een ruim assortiment professionele koelkasten. In ons uitgebreide assortiment vind je professionele koelkasten voor de horeca, bakkerijen en andere branches. Bij THEBO Koelingoutlet.nl staat e...

  Lees meer

  Horeca koelkast kopen?

  Ben je op zoek naar een professionele horeca koelkast? Bij Koelingoutlet.nl vind je een ruim assortiment professionele koelkasten. In ons uitgebreide assortiment vind je professionele koelkasten voor de horeca, bakkerijen en andere branches. Bij THEBO Koelingoutlet.nl staat een team van specialisten voor je klaar om je te helpen bij het maken van jouw keuze. Wij staan je graag telefonisch of per mail te woord.

  Advies van echte experts

  Advies nodig? Neem contact op met een van onze verkoop adviseurs. THEBO Horeca bied passend advies voor jouw situatie. Op deze manier helpen wij jou bij het maken van de juiste keuze. Wij zijn zeven dagen per week telefonisch bereikbaar.

  Soorten koelkasten

  THEBO Horeca biedt verschillende typen horeca koelkasten aan, met diverse maten en voor verschillende prijsklassen. Wij bieden verschillende soorten koelkasten aan. De soorten horeca koelkasten die wij aanbieden zijn onder andere:

  • Glasdeur koelkasten: Een koelkast met een glazen deur om jouw producten te presenteren aan je klanten.
  • Backbar koelkasten: Koelkasten voor achter de bar, om gekoelde drankjes binnen handbereik te hebben.
  • Wijnkoelkasten: Voor een professionele opslag en/of presentatie van je wijnflessen.
  • Medische lijn koelkasten: Speciaal ontworpen voor de opslag van medische producten, zoals medicijnen.
  • Dichte deur koelkasten: Koelkasten met dichte deur voor de opslag van gekoelde producten.

  Breed assortiment

  Koelingoutlet.nl bied jouw een breed assortiment aan koelkasten. Zo hebben wij niet alleen veel verschillende soorten koelkasten voor horeca, maar ook veel verschillende merken en prijsklassen. In het budget tot middensegment bieden wij bijvoorbeeld het merk Combisteel en Polar aan en in het hogere segment bieden wij onder andere de merken Gram en Afinox aan. Op deze manier kunnen wij je van koelkasten voorzien van bepaalde kwaliteit.

  Redenen om te kiezen voor Koelingoutlet.nl

  • Advies van echte experts.
  • Uitstekende service.
  • 7 dagen per week bereikbaar.
  • Bezorging in zowel Nederland als BelgiĆ«.
  • Diverse betaalmethoden.

  Relevant voor koelkasten

  THEBO Horeca biedt naast koelkasten de volgende product categorieƫn die mogelijk ook interessant voor je zijn, zoals een glasdeur koelkast en backbar koelkasten:

  Koelkasten

  Filters
  Prijs
  Merk
  Energieklasse
  Breedte uitwendig
  mm
  mm
  Diepte uitwendig
  mm
  mm
  Hoogte uitwendig
  mm
  mm
  Materiaal uitwendig
  Maatsysteem
  Aantal deuren
  Slot
  Wielen
  Koelmiddel
  Koelsysteem