34 resultaten in "Vrieswerkbanken"

  Vrieswerkbank kopen? Koelingoutlet.nl biedt een breed assortiment horeca vrieswerkbanken aan. Bij ons vind je budgetvriendelijke werkbanken van merken als Combisteel en Polar tot aan high-end werkbanken van bijvoorbeeld Afinox en Gram. Alle producten zijn van goede kwaliteit. Gebruik het filtersyst...

  Lees meer

  Vrieswerkbank kopen?

  Koelingoutlet.nl biedt een breed assortiment horeca vrieswerkbanken aan. Bij ons vind je budgetvriendelijke werkbanken van merken als Combisteel en Polar tot aan high-end werkbanken van bijvoorbeeld Afinox en Gram. Alle producten zijn van goede kwaliteit. Gebruik het filtersysteem aan de linkerkant van de pagina om een vrieswerkbank te zoeken naar jouw wensen.

  Advies van experts

  Indien je hulp nodig hebt bij het maken van een keuze, twijfel dan geen moment en neem contact met ons op. Onze adviseurs beschikken over kennis en expertise van het vak en kunnen je verder helpen. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

  Waarom een vrieswerkbank?

  Een werkbank met vriesruimte biedt de mogelijkheid om bevroren producten te bewaren en een ruimte te hebben om maaltijden te bereiden. Op deze manier is een vrieswerkbank multifunctioneel en een aanwinst voor elke horecakeuken. Koop jouw werkbank bij THEBO Horeca.

  Voordelen van Koelingoutlet.nl

  • Toonaangevend in Nederland en België.
  • Groot assortiment.
  • De beste service.
  • Diverse betaalmethode.

  Vrieswerkbanken

  Filters
  Prijs
  Merk
  Energieklasse
  Breedte uitwendig
  mm
  mm
  Diepte uitwendig
  mm
  mm
  Hoogte uitwendig
  mm
  mm
  Aantal deuren
  Aantal ladesecties
  Aantal lades
  Automatisch ontdooien
  Koelsysteem