33 resultaten in "Vrieswerkbanken"

  Koelingoutlet.nl bied een breed assortiment vrieswerkbanken aan. Bij ons vind je budgetvriendelijke werkbanken van merken als Combisteel en Polar tot aan high-end kasten van bijvoorbeeld Afinox en Gram. Alle producten van ons zijn van goede kwaliteit. Gebruik het filtersysteem aan de linkerkant van...

  Lees meer

  Koelingoutlet.nl bied een breed assortiment vrieswerkbanken aan. Bij ons vind je budgetvriendelijke werkbanken van merken als Combisteel en Polar tot aan high-end kasten van bijvoorbeeld Afinox en Gram. Alle producten van ons zijn van goede kwaliteit. Gebruik het filtersysteem aan de linkerkant van de pagina om een vrieswerkbank te zoeken naar jouw wensen.


  Advies van experts

  Indien je hulp nodig heb bij het maken van een keuze, twijfel dan geen moment en neem contact met ons op. Onze adviseurs beschikken over kennis en expertise in het vak en kunnen je verder helpen. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.


  Waarom een vrieswerkbank?

  Een werkbank met vriesruimte bied de mogelijkheid om bevroren producten te bewaren en een ruimte te hebben om maaltijden op klaar te maken. Op deze manier is een vrieswerkbank multifunctioneel en een aanwinst voor elke horeca keuken. Koop jouw werkbank bij THEBO Horeca.


  Voordelen van Koelingoutlet.nl

 • Toonaangevend in Nederland en BelgiĆ«.
 • Groot assortiment.
 • De beste service.
 • Diverse betaalmethode.
 • Vrieswerkbanken

  Filters
  Prijs
  Merk
  Breedte uitwendig
  mm
  mm
  Diepte uitwendig
  mm
  mm
  Hoogte uitwendig
  mm
  mm
  Aantal deuren
  Verrijdbaar
  Automatisch ontdooien
  Energieklasse
  Koelsysteem