25 resultaten in "Vrieskisten"

  Vrieskist kopen? Koelingoutlet.nl biedt een ruim assortiment vrieskisten en diepvrieskisten van diverse maten en merken. Bekijk ons ruime assortiment en maak gebruik van de filters aan de linkerkant van de pagina om sneller je keus te kunnen vinden. Voor advies kan je ten aller tijden contact met o...

  Lees meer

  Vrieskist kopen?

  Koelingoutlet.nl biedt een ruim assortiment vrieskisten en diepvrieskisten van diverse maten en merken. Bekijk ons ruime assortiment en maak gebruik van de filters aan de linkerkant van de pagina om sneller je keus te kunnen vinden. Voor advies kan je ten aller tijden contact met ons opnemen.

  Voor- en nadelen van een (diep)vrieskist

  Voordelen van een vrieskist:

  • Een vrieskist is relatief gezien goedkoop. Veel koelcapaciteit voor weinig geld.
  • Er past veel volume in een diepvrieskist.
  • Mogelijk om grote hoeveelheden producten in te vriezen.

  Nadelen van een vrieskist:

  • Toegankelijkheid. Het is vaak lastig om iets van onderin de diepvrieskist te kunnen pakken.
  • Presentatie. Het presenteren van producten is minder overzichtelijk dan bij een vrieskast.

  Groot assortiment

  Koelingoutlet.nl heeft een breed assortiment vrieskisten en diepvrieskisten. Wij bieden budgetvriendelijke vrieskisten van Combisteel en Frigor aan. In het middensegment vind je Liebherr vrieskisten met zeer aantrekkelijke garantievoorwaarden bij aanmelding op de Liebherr website. Bij vragen kan je altijd bellen met een van onze verkoopmedewerkers.

  Echte experts

  Advies nodig? Neem contact op met een van onze experts. THEBO Horeca is een toonaangevende speler op het gebied van horeca-apparatuur die gespecialiseerd is in horecakoelingen, dus ook in vrieskisten en diepvrieskisten. Koelingen zijn dus onze expertise en daarom is koelingoutlet.nl de website om jouw vrieskist te kopen. Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar en leveren uitstekende service.

  Vrieskist of vrieskast?

  Een vrieskist is compact, maar bij de producten onderin is het lastiger om te komen. Als je gemakkelijk bij je producten wilt komen is een vrieskast ideaal. Bekijk hier onze vrieskasten. Als u op zoek bent naar een koeling die uw producten ook mooi kan presenteren kunt u kijken bij onze glasdeur vrieskasten.

  Vrieskisten

  Filters
  Prijs
  Merk
  Breedte uitwendig
  mm
  mm
  Inhoud
  L
  L
  Diepte uitwendig
  mm
  mm
  Hoogte uitwendig
  mm
  mm
  Materiaal uitwendig
  Slot
  Wielen
  Koelsysteem