40 resultaten in "Vrieskisten"

  Koelingoutlet.nl bied een ruim assortiment vrieskisten van diverse maten en merken. Bekijk ons ruime assortiment en maak gebruik van de filters aan de linker kant van de pagina om sneller je keus te kunnen vinden. Voor advies kan je ten aller tijde contact met ons opnemen. Voor/ nadelen van een v...

  Lees meer

  Koelingoutlet.nl bied een ruim assortiment vrieskisten van diverse maten en merken. Bekijk ons ruime assortiment en maak gebruik van de filters aan de linker kant van de pagina om sneller je keus te kunnen vinden. Voor advies kan je ten aller tijde contact met ons opnemen.


  Voor/ nadelen van een vrieskist

  Voordelen van een vrieskist:

  • Een vrieskist is relatief gezien goedkoop. Veel koelcapaciteit voor weinig.
  • Er past veel volume in een vrieskist.
  • Mogelijk grote hoeveelheden producten in te vriezen.

  Nadelen van een vrieskist:

  • Toegankelijkheid. Het is vaak lastig om iets van onderin de kist te kunnen pakken.
  • Presentatie. Het presenteren van producten is minder overzichtelijk als bij een vrieskast.

  Groot assortiment

  Koelingoutlet.nl heeft een breed assortiment vrieskisten. Wij bieden budgetvriendelijke vrieskisten van Combisteel en Frigor aan. In Het middensegment vind je Liebherr vrieskisten met een zeer aantrekkelijk garantievoorwaarden bij aanmelding op de Liebherr website. Bij vragen kan je altijd bellen met een van onze verkoop medewerkers.


  Echte experts

  Advies nodig? Neem contact op met een van onze experts. THEBO Horeca is een toonaangevende speler op het gebied van horeca apparatuur, die gespecialiseerd is in koelingen. Koelingen zijn dus onze expertise en daarom is koelingoutlet.nl de website om jouw vrieskist te kopen. Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar en leveren uitstekende service.


  Vrieskisten

  Filters
  Prijs
  Merk
  Breedte uitwendig
  mm
  mm
  Inhoud
  L
  L
  Diepte uitwendig
  mm
  mm
  Hoogte uitwendig
  mm
  mm
  Materiaal uitwendig
  Slot
  Koelsysteem