56 resultaten in "Glasdeur vrieskasten"

  Professionele glasdeur vrieskast nodig? Koelingoutlet.nl heeft een ruim assortiment professionele vrieskasten tegen scherpe prijzen. Links op de pagina kan je gemakkelijk filteren op mark, formaat en prijs. Wij bieden verschillende prijsklassen aan, van budget tot high-end. Neem contact op met ons...

  Lees meer

  Professionele glasdeur vrieskast nodig?

  Koelingoutlet.nl heeft een ruim assortiment professionele vrieskasten tegen scherpe prijzen. Links op de pagina kan je gemakkelijk filteren op mark, formaat en prijs. Wij bieden verschillende prijsklassen aan, van budget tot high-end. Neem contact op met ons voor advies.

  Koelsystemen

  THEBO maakt onderscheid tussen een statische koeling, een statisch geventileerde koeling en een geforceerde koeling. Indien de vrieskast voor opslag wordt gebruikt en niet vaak open en dicht gaat, voldoet een statische of een statisch geventileerde koeling.

  Indien de glasdeur vrieskast wel vaak open en dicht gaat en bijvoorbeeld gebruikt word voor de verkoop van producten, dan adviseren wij om een geforceerde koeling te nemen. Een geforceerde koeling circuleert namelijk lucht waardoor de kast sneller teruggebracht wordt naar zijn temperatuur. Ook hebben geforceerde koelingen een stabielere temperatuur dan statische horeca kasten. 

  Bel voor advies

  Koelingoutlet.nl beschikt over echte experts die jou advies op maat kunnen geven. Indien je behoefte heb geadviseerd te worden bel dan gerust naar ons kantoor. Wij zitten 7 dagen per week voor je klaar.

  De voordelen van THEBO

  • Uitstekende service.
  • Expertise in het vak.
  • Levering in Nederland en België.
  • Diverse betaalmethode.
  • 7 dagen per week bereikbaar.

  Relevant voor glasdeur vrieskasten

  THEBO biedt naast glasdeur vrieskasten de volgende product categorieën die mogelijk ook interessant voor je zijn, zoals een glasdeur koelkasten en dichte deur vrieskasten:

   
   

  Glasdeur vrieskasten

  Filters
  Prijs
  Merk
  Energieklasse
  Breedte uitwendig
  mm
  mm
  Diepte uitwendig
  mm
  mm
  Hoogte uitwendig
  mm
  mm
  Materiaal uitwendig
  Maatsysteem
  Aantal deuren
  Slot
  Wielen
  Koelmiddel
  Koelsysteem