Koeleilanden & vrieseilanden

Koeleiland of vrieseiland kopen?

Het aloude gezegde “zien doet verkopen” is zeker van toepassing met de perfecte gekoelde productpresentatie in een koeleiland, vrieseiland of omschakelbaar koel-vrieseiland. Heb je hulp nodig bij het maken van jouw keuze? Wij adviseren je 7 dagen per week zodat je zonder twijfel de juiste keuze kunt maken.

Koeleiland of vrieseiland kopen?

Het aloude gezegde “zien doet verkopen” is zeker van toepassing met de perfecte gekoelde productpresentatie in een koeleiland, vrieseiland of omschakelbaar koel-vrieseiland. Verwonder je over het enorme assortiment gekoelde eilanden voor horeca wat THEBO koelingoutlet.nl je kunt bieden. Heb je hulp nodig bij het maken van jouw keuze? Wij adviseren je 7 dagen per week zodat je zonder twijfel de juiste keuze kunt maken.

Energiezuinigheid

Koeleilanden & vrieseilanden worden veel gebruikt in supermarkten en andere horecagelegenheden. Koel- en vrieseilanden zijn ideaal voor het bewaren en tegelijkertijd presenteren van je producten.

Bij de productcategorie koeleilanden & vrieseilanden zijn er geen energielabels vanuit de fabrieken verstrekt. Deze zijn namelijk niet verplicht voor dit soort koelinstallaties. Daarentegen proberen wij je wel te voorzien van specificaties die de energiezuinigheid bepalen. Zo communiceren wij via onze website over de energiezuinigheid van onder andere de verschillende koudemiddelen. Dit wordt uitgedrukt in GWP (Global Warming Point).

Heb je vragen over de energiezuinigheid van een van onze koeleilanden of vrieseilanden of over THEBO? Onze medewerkers staan klaar om je te informeren en te helpen met het maken van de juiste keuze.

Over ons

THEBO is meer dan 30 jaar geleden begonnen als specialist in vleessnijmachines. Inmiddels is THEBO met duizenden klanten en diverse specialistische webshops, gericht op de horeca, een toonaangevende speler in Nederland en België. Ons team is goed opgeleid en zal er alles aan doen om je perfect te adviseren. We nodigen je uit om contact met ons op te nemen.
Laat ons je verbazen!