4 resultaten in "Schilferijsmachines"

  Op Koelingoutlet.nl vind je velen soorten schilferijsmachines. Wij bieden veel verschillende soorten en maten machines aan. Zo hebben wij onder andere schilferijsmachines van de merken Migel en Nordcap. Behoefte aan een schilferijsmachine die niet op ons site staat? Neem contact met ons op, wij kunn...

  Lees meer

  Op Koelingoutlet.nl vind je velen soorten schilferijsmachines. Wij bieden veel verschillende soorten en maten machines aan. Zo hebben wij onder andere schilferijsmachines van de merken Migel en Nordcap. Behoefte aan een schilferijsmachine die niet op ons site staat? Neem contact met ons op, wij kunnen meer leveren dan werkelijk op de site staat.


  De schilferijsmachine

  Voor iedere ondernemer die behoefte heeft aan een schilferijsmachine heeft THEBO Horeca een passende machine. Wij kunnen diverse merken leveren en zitten altijd scherp in prijs. In veel horecabedrijven is een scherfijsmachine een onmisbaar apparaat. Zo kan deze machine onder andere gebruikt worden voor cocktails, visvitrines en plateaus.


  Bel voor advies

  Onze medewerkers van de afdeling verkoop zijn experts op het gebied van koelingen. Zij kunnen je verder helpen bij het vinden van een scherfijsmachine, geschikt voor jouw situatie. Met veel ervaring en kennis in professionele koelingen zijn wij een betrouwbaar bedrijf om advies op te vragen.


  De voordelen van THEBO

 • Kennis en expertise.
 • Uitstekende service.
 • Scherpe prijzen.
 • Elke dag bereikbaar.
 • Diverse betaalmogelijkheden.

 • Schilferijsmachines

  Filters
  Prijs
  Merk
  Breedte uitwendig
  mm
  mm
  Diepte uitwendig
  mm
  mm
  Hoogte uitwendig
  mm
  mm
  Productie per 24 uur
  kg
  kg