127 resultaten in "Wandkoelingen"

  Wandkoeling kopen? Het assortiment wandkoelingen van THEBO Koelingoutlet.nl bestaat uit professionele horeca koelingen van topmerken als ISA, Oscartielle en Arneg. Ook vind je budgetvriendelijke merken als Combisteel en Polar in ons assortiment. Wanneer je etenswaren en dranken gekoeld wilt present...

  Lees meer

  Wandkoeling kopen?

  Het assortiment wandkoelingen van THEBO Koelingoutlet.nl bestaat uit professionele horeca koelingen van topmerken als ISA, Oscartielle en Arneg. Ook vind je budgetvriendelijke merken als Combisteel en Polar in ons assortiment. Wanneer je etenswaren en dranken gekoeld wilt presenteren en de ruimte in je horecazaak optimaal wilt benutten zijn wandkoelingen een ware uitkomst.

  Allerlei soorten wandkoelingen

  De horeca wandkoelingen van THEBO Koelingoutlet.nl zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Ons grote assortiment biedt diverse breedte-, hoogte- en dieptematen, zo is er altijd wel een wandkoeling die bij jouw situatie past. Je kan kiezen voor een wandkoeling met deuren of schuifdeuren, hierdoor hoeft de koeling minder hard te werken om de ingestelde temperatuur op peil te houden.

  Statisch of geforceerd?

  Merendeels biedt THEBO Koelingoutlet.nl geforceerde wandkoelingen aan. Een geforceerde koeling zorgt voor een gelijke temperatuurverdeling in de koeling. Een wandkoeling met statische koeling heeft daarentegen vaak meer koude lucht onderin dan bovenin. Bij intensief gebruik raden we aan een wandkoeling met geforceerd koelsysteem te nemen.

  THEBO Koelingoutlet.nl: Beste service van de Benelux!

  Heb je advies nodig bij het kiezen van de geschikte wandkoeling, dan kan je telefonisch of per mail contact met ons opnemen.

  Wandkoelingen

  Filters
  Prijs
  Merk
  Energieklasse
  Breedte uitwendig
  mm
  mm
  Diepte uitwendig
  mm
  mm
  Hoogte uitwendig
  mm
  mm
  Materiaal uitwendig
  Aantal roosters/platen
  Verlichting
  Wielen
  Koelsysteem
  Aantal deuren
  Slot
  Koelmiddel