14 resultaten in "Bakkerskoelwerkbanken"

  Bakkerskoelwerkbank kopen? Hier vind je het volledige assortiment koelwerkbanken voor de bakkerij van Koelingoutlet.nl. De bakkerskoelwerktafels hebben een Euronorm-maatsysteem. Deze maten zijn geschikt voor bijna alle bakkersplaten en -roosters. Nagenoeg alle werkbanken in deze categorie zijn uitg...

  Lees meer

  Bakkerskoelwerkbank kopen?

  Hier vind je het volledige assortiment koelwerkbanken voor de bakkerij van Koelingoutlet.nl. De bakkerskoelwerktafels hebben een Euronorm-maatsysteem. Deze maten zijn geschikt voor bijna alle bakkersplaten en -roosters. Nagenoeg alle werkbanken in deze categorie zijn uitgevoerd in roestvrij staal. Dit materiaal is corrosiebestendig, hygiënisch en eenvoudig te onderhouden. Links op de pagina kan je filteren op de gewenste maten, merken en andere kenmerken. Heb je hulp nodig bij de juiste keuze? Neem dan gerust telefonisch of per mail contact met ons op.

  Verschillende bakkerskoelwerktafels

  Op Koelingoutlet.nl hebben we veel verschillende bakkerskoelwerkbanken. Zo hebben wij bijvoorbeeld 2-deurs, 3-deurs en 4-deurs werkbanken. Enkele koelwerkbanken beschikken over een dieptekoeling. Wij bieden in het budgetsegment en het middensegment de merken Combisteel en Topcold aan. In het hogere segment bieden wij Gram en Afinox aan. De Afinox Spring is een echte high-end koelwerkbank die naar wens is aan te passen, zo ook in bakkersuitvoering. Dit is de beste koelwerkbank op het gebied van kwaliteit.

  Neem contact op voor advies

  Advies nodig? Neem contact op met een van onze experts. Wij zijn per telefoon, via mail en  via whatsapp bereikbaar. Met elke vraag kan je bij ons aan komen kloppen en wij helpen je verder. Wij beschikken over veel ervaring en kennis in het vakgebied van koelingen. Laat je adviseren door een van onze verkoopadviseurs of vraag vrijblijvend een offerte aan.

  Kies voor THEBO

  THEBO Horeca is een groothandel voor horeca-apparatuur die zich specialiseert in koelingen. Professionele koelingen is ons vakgebied. Met 30 jaar ervaring en veel kennis zijn wij de beste keus. Wij bieden jou de beste service, advies op maat en scherpe prijzen. Bestel jouw bakkerij koelwerkbank op Koelingoulet.nl!

  Bakkerskoelwerkbanken

  Filters
  Prijs
  Merk
  Energieklasse
  Breedte uitwendig
  mm
  mm
  Diepte uitwendig
  mm
  mm
  Hoogte uitwendig
  mm
  mm
  Aantal deuren
  Aantal ladesecties
  Aantal lades
  Dieptekoeling
  Automatisch ontdooien
  Koelsysteem