6 resultaten in "Bakkersvrieswerkbanken"

  Bakkersvrieswerkbank kopen? Hier vind je het volledige assortiment vrieswerkbanken voor de bakkerij van Koelingoutlet.nl. De bakkersvrieswerkbanken hebben een Euronorm-maatsysteem. Deze maten zijn geschikt voor bijna alle bakkersplaten en -roosters. Nagenoeg alle werkbanken in deze categorie zijn u...

  Lees meer

  Bakkersvrieswerkbank kopen?

  Hier vind je het volledige assortiment vrieswerkbanken voor de bakkerij van Koelingoutlet.nl. De bakkersvrieswerkbanken hebben een Euronorm-maatsysteem. Deze maten zijn geschikt voor bijna alle bakkersplaten en -roosters. Nagenoeg alle werkbanken in deze categorie zijn uitgevoerd in roestvast staal. Dit materiaal is corrosiebestendig, hygiënisch en eenvoudig te onderhouden. Links op de pagina kun je filteren op de gewenste maten, merken en andere kenmerken. Heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Neem dan gerust telefonisch of per mail contact met ons op.

  Verschillende vrieswerkbanken voor bakkerij

  Bij Koelingoutlet.nl hebben we verschillende soorten bakkersvrieswerkbanken. Van budgetmodellen tot de echte topklasse werkbanken. Neem gerust contact met ons op om advies op maat te krijgen. Onze specialisten zitten voor je klaar, zowel via mail als telefonisch. 

   

   

  Bakkersvrieswerkbanken

  Filters
  Prijs
  Merk
  Energieklasse
  Breedte uitwendig
  mm
  mm
  Diepte uitwendig
  mm
  mm
  Hoogte uitwendig
  mm
  mm
  Aantal deuren
  Aantal ladesecties
  Aantal lades
  Automatisch ontdooien
  Koelsysteem