121 resultaten in "Vrieskasten"

  Horeca vrieskast kopen? Bij Koelingoutlet.nl vind je een ruim assortiment professionele horeca vrieskasten tegen een scherpe prijs. Het assortiment bevat meerdere formaten vriezers. Je vindt hier 1-deurs en 2-deurs modellen en vriezers met verschillende hoogtes, dieptes en breedtes. Links op de pag...

  Lees meer

  Horeca vrieskast kopen?

  Bij Koelingoutlet.nl vind je een ruim assortiment professionele horeca vrieskasten tegen een scherpe prijs. Het assortiment bevat meerdere formaten vriezers. Je vindt hier 1-deurs en 2-deurs modellen en vriezers met verschillende hoogtes, dieptes en breedtes. Links op de pagina kan je eenvoudig filteren op het juiste formaat. Een diepvrieskast kan ook voor een specifiek product gebruikt worden. Zo hebben we modellen voor schepijs, bakkerijproducten en patisserie. Het is ook van belang om het juiste koelsysteem te kiezen. We maken onderscheid tussen geforceerd, statisch en statisch geventileerd. Wanneer de vriezer vaak open en dicht gaat is het verstandig om voor een geforceerd koelsysteem te kiezen, met een geforceerd koelsysteem blijft de vriezer namelijk bij veel gebruik beter op temperatuur. Als je op zoek bent naar een diepvrieskast die op een dag niet vaak open en dicht gaat, zoals wanneer je hem voor het opslaan van producten gebruikt voldoen een statisch en statisch geventileerd koelsysteem.

  Advies nodig?

  THEBO Horeca biedt passend advies aan van echte experts. Om te bepalen wat voor type diepvrieskast past bij jouw wensen, moet er gekeken worden naar diverse variabelen. Indien je hulp nodig hebt bij het maken van je keuze, neem dan gerust contact op met een van onze verkoop adviseurs. Wij zijn 7 dagen per week telefonisch bereikbaar.

  Typen vrieskasten

  Op koelingoutlet.nl bieden wij diverse horeca diepvrieskasten aan. Deze verschillende soorten horeca vriezers zijn onder andere:

  • Dichte deur vrieskasten: Alleen voor de opslag van je producten.
  • Glasdeur vrieskasten: Een glasdeur vrieskast biedt de mogelijkheid om jouw producten te presenteren of om direct zicht te hebben op je voorraad.
  • Onderbouw vrieskasten: Om in te bouwen onder een kast.
  • Medische lijn vrieskasten: Ontworpen voor de opslag van medische producten, bijvoorbeeld medicijnen.

  Ruim assortiment

  THEBO Horeca biedt een ruim assortiment aan, waardoor wij je kunnen voorzien in jouw behoefte. Wij hebben naast verschillende typen diepvrieskasten ook diverse maten en prijsklassen. In het hoge segment hebben wij bijvoorbeeld de merken Gram en Afinox. In het budgetsegment en het middensegment bieden wij merken zoals Combisteel en Polar. Zelfs binnen deze merken doen zich verschillen voor in prijsklassen en kwaliteit.

  Waarom Koelingoutlet.nl?

  • Beste service van de BENELUX.
  • Advies van echte experts.
  • Bereikbaar via meerdere kanalen.
  • Bezorging in Nederland en België.
  • Veilige betaalmethoden.

  Relevant voor vrieskasten

  THEBO Horeca biedt naast horeca vrieskasten de volgende productcategorieën die mogelijk ook interessant voor je zijn, zoals een glasdeur koelkast en backbar koelkasten:

  Vrieskasten

  Filters
  Prijs
  Merk
  Energieklasse
  Inhoud
  L
  L
  Breedte uitwendig
  mm
  mm
  Diepte uitwendig
  mm
  mm
  Hoogte uitwendig
  mm
  mm
  Materiaal uitwendig
  Maatsysteem
  Aantal deuren
  Slot
  Wielen
  Koelmiddel
  Koelsysteem