5 resultaten in "Biervatenkoelers"

  Fustenkoeler kopen? Op Koelingoutlet.nl vind je een breed scala aan biervatenkoelers, ook wel fustenkoelers genoemd. Gebruik het filtersysteem aan de linkerkant van de pagina om snel te kunnen zoeken. Neem contact met ons op voor advies op maat. Biervatenkoelers Biervatenkoelers of bierfustenkoel...

  Lees meer

  Fustenkoeler kopen?

  Op Koelingoutlet.nl vind je een breed scala aan biervatenkoelers, ook wel fustenkoelers genoemd. Gebruik het filtersysteem aan de linkerkant van de pagina om snel te kunnen zoeken. Neem contact met ons op voor advies op maat.

  Biervatenkoelers

  Biervatenkoelers of bierfustenkoelers zijn speciaal gemaakt voor de koeling van biervaten en bierfusten. Wij bieden deze koelingen aan van onder andere Esta en Mercatus. De Esta CKC 8 passen maar liefst 8 bierfusten in.

  Advies op maat

  Neem contact op voor advies op maat. Onze verkoopmedewerkers zijn echte experts die voor elke situatie een oplossing kunnen bedenken. Twijfel geen moment en neem contact op met een van onze medewerkers en laat je adviseren.

  Bestel jouw biervatenkoeler bij Koelingoutlet.nl

  Wij bieden je uitstekende service en scherpe prijzen. Bij THEBO krijg je advies van echte experts met kennis en ervaring. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar voor storingen. Bestel jouw koeling op Koeilingoutlet.nl of vraag een offerte aan!

  Biervatenkoelers

  Filters
  Prijs
  Merk
  Breedte uitwendig
  mm
  mm
  Diepte uitwendig
  mm
  mm
  Hoogte uitwendig
  mm
  mm
  Materiaal uitwendig
  Aantal deuren
  Koelsysteem