30 resultaten in "Sushivitrines"

  Op Koelingoutlet.nl vind je professionele sushivitrines tegen scherpe prijzen. Ons uitgebreide assortimeent sushivitrines bied voor elke behoefte een oplossing. Je kan op de pagina filteren op prijs, merk en maat om zo efficiënter te kunnen zoeken. Indien je er zelf niet helemaal uitkomt of je gewoo...

  Lees meer

  Op Koelingoutlet.nl vind je professionele sushivitrines tegen scherpe prijzen. Ons uitgebreide assortimeent sushivitrines bied voor elke behoefte een oplossing. Je kan op de pagina filteren op prijs, merk en maat om zo efficiƫnter te kunnen zoeken. Indien je er zelf niet helemaal uitkomt of je gewoon liever geadviseerd word, neem dan telefonisch contact met ons op. Wij zitten voor je klaar!


  Onze sushivitrines

  Koelingoutlet.nl bied velen soorten en maten sushivitrines. In het budgetsegment bieden wij onder andere Combisteel en Polar. Het middensegment word gedomineerd door de vitrines van Nordcap. Voor echte topkwaliteit kan je een kiekje nemen in het assortiment van Hoshizaki.


  Uitstekende service

  THEBO Horeca bied uitstekende service, de beste van de BENELUX, kijk maar naar onze reviews. Wij geven advies op maat en hebben eigen monteurs lopen in Nederland om bijvoorbeeld cellen te monteren en om storingen op te lossen. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar voor storingen.


  Kies voor THEBO

 • Wij bieden de beste service.
 • Beschikken over echte experts in het vakgebied.
 • Scherp geprijsde producten.
 • Sushivitrines

  Filters
  Prijs
  Merk
  Breedte uitwendig
  mm
  mm
  Diepte uitwendig
  mm
  mm
  Hoogte uitwendig
  mm
  mm
  Materiaal uitwendig
  Koelsysteem