110 resultaten in "Koeltoonbanken"

  Koeltoonbank kopen? Koeltoonbanken of koeltogen zijn gekoelde presentatietoonbanken. THEBO Koelingoutlet.nl heeft een ruim assortiment koeltoonbanken. Onze presentatiekoelingen zijn onder andere geschikt voor de slagerij, bakkerij en vis, maar ook voor restaurants, cafetaria’s en winkels. Wil je ee...

  Lees meer

  Koeltoonbank kopen?

  Koeltoonbanken of koeltogen zijn gekoelde presentatietoonbanken. THEBO Koelingoutlet.nl heeft een ruim assortiment koeltoonbanken. Onze presentatiekoelingen zijn onder andere geschikt voor de slagerij, bakkerij en vis, maar ook voor restaurants, cafetaria’s en winkels. Wil je een koeltoonbank kopen, dan kan dit veilig en gemakkelijk online in onze webshop.

  Groot assortiment met allerlei soorten en maten

  Elke situatie heeft een unieke vraag. In ons assortiment vind je diverse breedte-, hoogte- en dieptematen. Je vind gegarandeerd de geschikte koeltoonbank in het assortiment van THEBO Koelingoutlet.nl.

  Zowel topmerken als budgetmerken

  Ben je op zoek naar een budgetvriendelijke horeca koeltoonbank? Bekijk dan de Combisteel koeltoonbanken. Een koeltoog van Combisteel heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Je vind daarentegen ook topmerken als Arneg, Mafirol en Oscartielle in ons assortiment. Als je hierin geïnteresseerd bent kan de Arneg Dallas een uitstekende keuze zijn.

  Echte experts staan klaar om je helpen bij de keuze van je horeca koeltoonbank

  Wanneer je een koeltoonbank wilt kopen is er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Schroom niet om contact met ons op te nemen, we helpen je graag telefonisch of per mail verder.

  Koeltoonbanken

  Filters
  Prijs
  Merk
  Breedte uitwendig
  mm
  mm
  Diepte uitwendig
  mm
  mm
  Hoogte uitwendig
  mm
  mm
  Materiaal uitwendig
  Onderkoeling
  Verlichting
  Koelsysteem