68 resultaten in "Koelvitrines"

  Koelvitrine kopen? Met de koelvitrines van Koelingoutlet.nl breng je dranken en etenswaren onder de aandacht. In ons assortiment hebben wij vrijstaande, inbouw- en tafelmodellen. Ben je op zoek naar een budgetvriendelijke horeca koelvitrine? Bekijk dan de modellen van Polar, Bartscher en Combisteel...

  Lees meer

  Koelvitrine kopen?

  Met de koelvitrines van Koelingoutlet.nl breng je dranken en etenswaren onder de aandacht. In ons assortiment hebben wij vrijstaande, inbouw- en tafelmodellen. Ben je op zoek naar een budgetvriendelijke horeca koelvitrine? Bekijk dan de modellen van Polar, Bartscher en Combisteel. Daarvan hebben wij meerdere koelvitrines tegen zeer scherpe prijzen. Om het zoeken te verfijnen kan je links op de pagina een selectie maken op merk, maten en andere kenmerken.

  Waarom een koelvitrine?

  Een koelvitrine is een geschikt meubel om je producten te koelen en tegelijkertijd te presenteren aan de klant. Een professionele presentatie van je producten kan zorgen voor een bevordering van de verkoop. Daarnaast zijn de meeste horeca koelvitrines voorzien van een automatisch ontdooisysteem, waardoor zij weinig onderhoud vergen.

  Compleet assortiment

  Koelingoutlet.nl bied een ruim en compleet assortiment aan koelvitrines. Als je op zoek bent naar een budgetvriendelijke koelvitrine kan je een kiekje nemen in ons assortiment van Combisteel en Polar. Ben je daarentegen op zoek naar een koelvitrine van hoge kwaliteit, filter dan op de merken ISA en Nordcap.

  Bel voor advies!

  Advies nodig? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar. Onze adviseurs hebben expertise in het vakgebied van horeca koelingen en kunnen je verder helpen bij het maken van een keuze. THEBO Horeca een toonaangevende speler op het gebied van de horeca-apparatuur en is gespecialiseerd in de koelingen. Bestel jouw koelvitrine op koelingoutlet.nl.

  Relevant voor koelvitrines

  THEBO Horeca biedt naast koelvitrines de volgende productcategorieƫn die mogelijk ook interessant voor je zijn, zoals een gebaksvitrine en een toonbank:

  Koelvitrines

  Filters
  Prijs
  Merk
  Breedte uitwendig
  mm
  mm
  Diepte uitwendig
  mm
  mm
  Hoogte uitwendig
  mm
  mm
  Materiaal uitwendig
  Aantal roosters/platen
  Aantal etages
  Verlichting
  Wielen
  Koelsysteem