Bartscher

Bartscher is een van de meest toonaangevende bedrijven in de professionele keukenindustrie in Europa. Het assortiment omvat een ruime keuze aan professionele apparatuur, praktische keukenhulpmiddelen en innovatieve productoplossingen.

Bartscher heeft alle producten die een professionele keuken nodig heeft om haar bedrijf efficiënter te laten werken. Al sinds 1876 houden zij zich bezig met het produceren en ontwikkelen van producten voor professionele doeleinden. De producten van de Duitse fabrikant zijn inmiddels verkrijgbaar in verschillen Europese landen. Bartscher is een van de meest toonaangevende bedrijven in de professionele keukenindustrie in Europa. Het assortiment omvat een ruime keuze aan professionele apparatuur, praktische keukenhulpmiddelen en innovatieve productoplossingen. Bartscher heeft alle producten die een professionele keuken nodig heeft om haar bedrijf efficiënter te laten werken. Al sinds 1876 houden zij zich bezig met het produceren en ontwikkelen van producten voor professionele doeleinden. De producten van de Duitse fabrikant zijn inmiddels verkrijgbaar in verschillen Europese landen.

Met het hoofdkantoor gevestigd in Salzkotten in Duitsland en daarbij een modern hoogbouwmagazijn met plek voor meer dan 17.000 pallets en 16.500 aan vierkante meter ruimte, heeft Bartscher altijd de mogelijkheid om producten op tijd te leveren. Er bevinden namelijk altijd 2.000 producten die binnen een korte tijd geleverd kunnen worden.

Het assortiment de Duitse aanbieder is enorm ruim. Van koelcellen tot aan luchtreinigers. Bij Bartscher vindt u altijd hoge kwaliteit producten in iedere categorie.

Heeft u vragen over de producten van Bartscher? Of een vraag over ons? Neem contact met ons op!

Over ons

THEBO is meer dan 30 jaar geleden begonnen als specialist in vleessnijmachines. Inmiddels is THEBO met duizenden klanten en diverse specialistische webshops, gericht op de horeca, een toonaangevende speler in Nederland en België. Ons team is goed opgeleid en zal er alles aan doen om je perfect te adviseren. We nodigen je uit om contact met ons op te nemen.
Laat ons je verbazen!