Hoshizaki

Hoshizaki is een fabrikant van professionele keukenapparatuur, met een focus op ijs- en koelingstechnologie. Het bedrijf produceert een breed scala aan producten, waaronder ijsblokjesmachines, koelkasten, vrieskisten, koel- en vriesvitrines en andere soorten koelapparatuur. Deze producten worden gebruikt in allerlei soorten sectoren zoals de horeca.

De ijsblokjesmachines van Hoshizaki zijn hoogwaardige machines. Hoshizaki ijsblokjes zijn extreem compact, smaakloos, consistent identiek en traag smeltend, en zorgen voor net genoeg verdunning. De ijsblokjes worden individueel gevormd in een gesloten cel-systeem, hierdoor vriezen de ijsblokjes niet aan elkaar. De apparaten zijn ontworpen om lang mee te gaan door het gebruik van slimme ontwerp extra’s. Hoshizaki levert diverse soorten ijsblokjes zoals crushed, schilfer, cubelet en speciale vormen. Deze speciale vormen zijn ideaal voor cocktailbars die zich willen onderscheiden. De speciale ijsvormen die Hoshizaki biedt zijn cilinder, bal, hart, ster, ijsblok van 48x58x40mm en een rechthoekig ijsblok van 56x103x40 mm.

Hoshizaki is opgericht in 1947 en heeft sindsdien een toonaangevende positie opgebouwd in de markt voor professionele koelapparatuur. Het bedrijf heeft vestigingen over de hele wereld en is bekend om de hoge kwaliteit van zijn producten en het gebruik van geavanceerde technologieën in de productie ervan. Hoshizaki streeft naar het verstrekken van de beste kwaliteit en prestaties van zijn producten om te voldoen aan de behoeften van zijn klanten en om het milieu te beschermen.

Heeft u vragen over de producten van Hoshizaki? Of een vraag over ons? Neem contact met ons op!

Over ons

THEBO is meer dan 30 jaar geleden begonnen als specialist in vleessnijmachines. Inmiddels is THEBO met duizenden klanten en diverse specialistische webshops, gericht op de horeca, een toonaangevende speler in Nederland en België. Ons team is goed opgeleid en zal er alles aan doen om je perfect te adviseren. We nodigen je uit om contact met ons op te nemen.
Laat ons je verbazen!