Koelcel CS Basic 7489.1075

Schrijf een beoordeling

Let op: afbeelding is indicatief. 

  • Merk: CS

Op voorraad

Normaal 7310,- 5199,-
Prijs incl. btw 6.290,79
Elders goedkoper? Meld het ons!

Koelcel CS Basic 7489.1075

De koelcel CS 7489.1075 is een demontabele koelcel met een volume van 10.1 m³. De koelcel is een combinatie van koel/vriescel panelen CS 7489.1075 en een koelmotor stekkerklaar. Deze koelcel is onderdeel van de Basic lijn. De koelcel is onder andere ideaal voor bewaring van gekoelde levensmiddelen. De cel is goed te gebruiken voor verschillende toepassingen, bijvoorbeeld in de horeca, supermarkt. Daarnaast heeft de koelcel beschikking over een RVS loopvloer inclusief een antislipprofiel, slot en noodopener. De cel heeft een omkeerbare cel. Het is handig om een bijbehorende rekstelling mee te bestellen. Op deze manier wordt de koelcel maximaal gebruikt. De rekstelling die bij deze cel hoort is de CS 7013.3275.

Koel-/vriescel panelen CS 7489.1075

De wanden van de cel zijn samengesteld door middel van twee gecoate plaatstalen platen, gevuld met polyurethaan. De panelen worden door een haaksysteem aan elkaar verbonden waardoor de cel stevig en eenvoudig is op te bouwen. De isolatiedikte van de wanden is 80 mm.

Koelmotor stekkerklaar CS 7489.0415

De koelcel heeft een bijbehorende koelmotor. De koelmotor is stekkerklaar. Hierdoor zijn geen koeltechnische werkzaamheden nodig om de motor in bedrijf te stellen. De motor is standaard uitgevoerd als een zadelmodel en moet over de wand gemonteerd worden voordat het dak geplaatst wordt. Bovendien is er de mogelijkheid om een koelmotor op het van de cel of buiten de cel te plaatsen. Hiervoor kan gebruik worden gemaakt van een dak- of splitunit. Neem hiervoor contact op met een van onze adviseurs.

Montage

Het monteren van een koelcel gaat is niet voor iedereen even eenvoudig, daarom kan er ook bij ons montage mee besteld worden. Neem hiervoor contact op met één van onze specialisten. Indien hiervoor wordt gekozen wordt de koelcel door een professionele monteur in elkaar gezet. In dit geval dragen wij de zorg voor juiste installatie.

 

Belangrijke punten

  • In verband met de afmetingen van de koelcel passen de deur en koelmotor niet in alle gevallen naast elkaar.
  • De afbeeldingen van dit product zijn indicatief. Dit houdt dus in dat hier geen rechten aan worden ontleend. Het product kan in werkelijkheid afwijken t.o.v. de afbeelding. De indeling van de cel zoals is afgebeeld kan in bepaalde cellen niet mogelijk zijn in de praktijk.
  • Gegevens over koelvolume zijn gebaseerd op omstandigheden waarbij de koelcel een minimaal aantal keer per dag open en dicht gaat (bewaarcel).
  • De wandunit betreft een zadelmotor; deze motor moet over de wand worden gemonteerd voordat het dak op de cel wordt geplaatst.
  • Bij omgevingstemperaturen beneden de 8 °C raden wij aan om een winterregeling op de koelmotor te laten monteren, neem hiervoor contact met ons op.
  • 2 jaar volledige garantie uitgaande van vakkundige plaatsing, juist onderhoud en juist gebruik.
  • Een koelcel selecteren is niet voor iedereen makkelijk. Indien je geen ervaring hebt, twijfels hebt of gewoon graag advies wilt, raden wij aan om contact op te nemen met een van onze adviseurs. Wij staan graag tot de beschikking.

Wil je meer koelcellen bekijken? Ga dan naar de categorie koelcellen.

Specificaties

Algemeen

Merk CS
Garantie 2 jaar
Inhoud 10,1 m³
Gewicht panelen 460 kg
Materiaal inwendig Gecoat plaatstaal
Materiaal uitwendig Gecoat plaatstaal
Vloer RVS loopvloer
Slot Ja
Soort cel Bewaarcel
Koelmotor 7489.0415
Gewicht motor 96 kg
Temperatuur 0/+8 °C
Temperatuurregeling Digitaal
Verlichting Ja
Aansluitspanning 400V

Afmetingen

BxDxH 2100x2700x2200 mm
Breedte uitwendig 2100 mm
Diepte uitwendig 2700mm
Hoogte uitwendig 2200 mm
Interieurbreedte 1940 mm
Interieurdiepte 2540 mm
Interieurhoogte 2040 mm
Deurbreedte 700 mm
Isolatiedikte 700 mm
Afmetingen motor bxdxh 600x960x723 mm

Specifieke eigenschappen

Omkeerbare deur Ja
Deur verplaatsbaar Ja
Montage Haaksysteem
Stekkerklaar Ja
Koelvolume bij 32°C 10,2 m³
Koelvolume bij 43°C 5,6 m³
Koelmiddel R452a
Koelsysteem Geforceerd
Automatisch ontdooien Ja

Overig

Vermogen 0,83 kW

Over ons

THEBO is meer dan 30 jaar geleden begonnen als specialist in vleessnijmachines. Inmiddels is THEBO met duizenden klanten en diverse specialistische webshops, gericht op de horeca, een toonaangevende speler in Nederland en België. Ons team is goed opgeleid en zal er alles aan doen om je perfect te adviseren. We nodigen je uit om contact met ons op te nemen.
Laat ons je verbazen!