3 resultaten in "Impuls koeltonnen"

  Impuls koelton kopen? De impuls koeltonnen van Koelingoulet.nl zijn zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit en prestatie. Wij bieden onder andere koeltonnen aan van de merken Scancool en Frigor. Een koelton een geschikt apparaat om blikjes of flesjes in te koelen. Neem contact met ons op voor passend...

  Lees meer

  Impuls koelton kopen?

  De impuls koeltonnen van Koelingoulet.nl zijn zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit en prestatie. Wij bieden onder andere koeltonnen aan van de merken Scancool en Frigor. Een koelton een geschikt apparaat om blikjes of flesjes in te koelen. Neem contact met ons op voor passend advies.

  Advies

  Professionele koelingen voor horeca is ons vakgebied. Wij zijn als groothandel in horeca-apparatuur een gespecialiseerd bedrijf in horeca koelingen. Voor advies over koelingen ben je bij ons op het juiste adres. Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs om advies op maat te krijgen voor jouw specifieke situatie.

  Kies voor Koelingoutlet.nl

  Naast specialisatie in het vakgebied van koelingen, heeft Koelingoulet.nl nog meer voordelen. Wij bieden uitstekende service. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar voor storingen. Tenslotte zijn wij altijd scherp in onze prijzen.