Vriescel CS 7489.2045

Schrijf een beoordeling

LET OP: afbeelding is indicatief

  • Merk: CS

Op voorraad

Normaal 8595,- 6399,-
Prijs incl. btw 7.742,79
Elders goedkoper? Meld het ons!

Vriescel CS 7489.2045

De CS 7489.2045 is een demontabele vriescel met een volume van 6,6 m³. De vriescel is een combinatie van koel/vriescel panelen CS 7489.2045 en de vriesmotor stekkerklaar CS 7492.0024. De vriescel is onder andere ideaal voor het bewaren van bevroren levensmiddelen. De cel is geschikt voor diverse toepassingen, bijvoorbeeld in de horeca, supermarktbranche of in een slagerij. De vriescel is voorzien van een RVS loopvloer met antislipprofiel, een slot en noodopener. De deur is omkeerbaar en voorzien van randverwarming, waardoor de deur van de cel niet vast zal vriezen. Om de ruimte in de vriescel ideaal te benutten is het praktisch een bijbehorende rekstelling mee te bestellen. De bij deze cel behorende rekstelling is de CS 7013.3245.

Koel/vriescel panelen CS 7489.2045

De panelen van de cel zijn samengesteld door middel van twee gecoate plaatstalen platen, gevuld met polyurethaan. De wanden worden aan elkaar verbonden door middel van een hakensysteem. Hierdoor is de cel gemakkelijk en stevig op te bouwen. De isolatiedikte van de wanden is 120 mm. Dit maakt deze panelen extra geschikt voor het gebruik als vriescel.

Vriesmotor stekkerklaar

De vriescel 7489.2045 is voorzien van een bijbehorende vriesmotor. De vriesmotor is stekkerklaar waardoor er geen koeltechnische werkzaamheden nodig zijn om de motor in bedrijf te stellen. De motor is standaard uitgevoerd als een zadelmodel en moet over de wand gemonteerd worden voordat het dak van de vriescel wordt geplaatst. De temperatuur is instelbaar op het digitale temperatuurdisplay. Het is ook mogelijk om een vriesmotor op het dak van de cel of buiten de cel te plaatsen. Hiervoor kan gebruik worden gemaakt van een dak- of splitunit. Neem hiervoor contact op met een van onze adviseurs.

Let op: de motor past niet in alle gevallen naast de deur. Overleg dit met onze specialisten om de mogelijkheden te horen. Het is belangrijk dat er genoeg ruimte om de motor heen is. De motor dient bereikbaar, servicebaar en verwisselbaar te zijn.

Montage

Het monteren van een vriescel gaat niet iedereen gemakkelijk af, daarom kun je bij ons ook de montage mee bestellen. Indien wordt gekozen voor montage door onze professionele monteurs, dragen wij de zorg voor een juiste installatie. Wij adviseren altijd om een vriescel door ons op te laten bouwen, mede doordat dit een nog crucialer product is dan een koelcel.

 

Belangrijke punten:

  • In verband met de afmetingen van de cel passen de deur en vriesmotor mogelijk niet in alle gevallen naast elkaar. Overleg met een van onze experts wat de beste plaats is voor de motor. Dus de indeling van de cel als afgebeeld kan in bepaalde gevallen in de praktijk niet mogelijk zijn.
  • Het is belangrijk dat er genoeg ruimte om de motor heen is. De motor dient bereikbaar, servicebaar en verwisselbaar te zijn.
  • De afbeelding(en) van dit product is/zijn indicatief. Hier kunnen dus geen rechten aan worden ontleend. Een product kan in werkelijkheid afwijken t.o.v. de afbeelding.
  • Koelvolume is berekend bij een ingestelde celtemperatuur van -20 °C.
  • Gegevens over koelvolume zijn gebaseerd op omstandigheden waarbij de vriescel een minimaal aantal keer per dag open en dicht gaat (bewaarcel).
  • De wandunit betreft een zadelmotor; deze motor moet over de wand gemonteerd worden voordat het dak op de cel wordt geplaatst.
  • De 2 jaar volledige garantie is uitgaande van vakkundige plaatsing, juist onderhoud en juist gebruik.
  • Een vriescel selecteren is niet voor iedereen makkelijk. Indien je geen ervaring hebt, twijfels hebt of gewoon advies wilt raden wij je aan om contact op te nemen met een van onze adviseurs. Wij staan graag tot jouw beschikking.

Wil je meer vriescellen bekijken? Ga dan naar de categorie vriescellen.

Specificaties

Algemeen

Merk CS
Garantie 2 jaar
Inhoud 6,6 m³
Gewicht panelen 420 kg
Materiaal inwendig Gecoat plaatstaal
Materiaal uitwendig Gecoat plaatstaal
Vloer RVS loopvloer
Slot Ja
Soort cel Bewaarcel
Vriesmotor 7492.0024
Gewicht motor 78 kg
Temperatuur -20/-10 °C
Temperatuurregeling Digitaal
Aansluitspanning 230V

Afmetingen

BxDxH 1800x2400x2200 mm
Breedte uitwendig 1800 mm
Diepte uitwendig 2400mm
Hoogte uitwendig 2200 mm
Interieurbreedte 1560 mm
Interieurdiepte 2160 mm
Interieurhoogte 1960 mm
Deurbreedte 700 mm
Deurhoogte 1765 mm
Isolatiedikte 120 mm
Afmetingen motor bxdxh 785x835x676 mm

Specifieke eigenschappen

Deur verplaatsbaar Ja
Omkeerbare deur Ja
Montage Haaksysteem
Stekkerklaar Ja
Koelvolume bij 32°C 8,5 m³
Koelvolume bij 43°C 5,95 m³
Koelsysteem Geforceerd
Koelmiddel R452a
Automatisch ontdooien Ja

Overig

Vermogen 1,46 kW

Over ons

THEBO is meer dan 30 jaar geleden begonnen als specialist in vleessnijmachines. Inmiddels is THEBO met duizenden klanten en diverse specialistische webshops, gericht op de horeca, een toonaangevende speler in Nederland en België. Ons team is goed opgeleid en zal er alles aan doen om je perfect te adviseren. We nodigen je uit om contact met ons op te nemen.
Laat ons je verbazen!