Vriescel CS 7489.2090

Schrijf een beoordeling

LET OP: afbeelding is indicatief

  • Merk: CS

Op voorraad

Normaal 9535,- 7349,-
Prijs incl. btw 8.892,29

Vriescel CS 7489.2090

De CS 7489.2090 is een demontabele vriescel met een volume van 7.9 m³. De vriescel is een combinatie van koel/vriescel panelen CS 7489.2090 en de vriesmotor stekkerklaar CS 7492.0025. De vriescel is onder andere ideaal voor het bewaren van bevroren levensmiddelen. De cel is geschikt voor diverse toepassingen, bijvoorbeeld in de horeca, supermarkt branche of in een slagerij. De vriescel is voorzien van een RVS loopvloer met antislipprofiel, een slot en noodopener. De deur is omkeerbaar en voorzien van randverwarming, waardoor de deur van de cel niet vast zal vriezen. Om de ruimte in de vriescel ideaal te benutten is het praktisch een bijbehorende rekstelling mee te bestellen. De bij deze cel behorende rekstelling is de CS 7013.3790.

Koel/vriescel panelen CS 7489.2090

De panelen van de cel zijn samengesteld door middel van twee gecoate plaatstalen platen, gevuld met polyurethaan. De wanden worden aan elkaar verbonden door middel van een hakensysteem. Hierdoor is de cel gemakkelijk en stevig op te bouwen. De isolatiedikte van de wanden is 120mm. Dit maakt deze panelen extra geschikt voor het gebruik als vriescel.

Vriesmotor stekkerklaar

De vriescel 7489.2090 is voorzien van een bijbehorende vriesmotor. De is motor stekkerklaar wat betekent dat er geen koeltechnische handelingen verricht hoeven te worden om de vriescel in bedrijf te stellen. De motor is standaard uitgevoerd als een zadelmodel en moet over de wand gemonteerd worden voordat het dak wordt geplaatst. De temperatuur is instelbaar op het digitale temperatuurdisplay. Het is ook mogelijk om een vriesmotor op het dak van de cel of buiten de cel te plaatsen. Hiervoor kan gebruik worden gemaakt van een dak- of splitunit. Neem hiervoor contact op met een van onze adviseurs.

Let op: de motor past niet in alle gevallen naast de deur. Overleg dit met onze specialisten voor de mogelijkheden. Het is belangrijk dat er genoeg ruimte om de motor heen is. De motor dient bereikbaar, servicebaar en verwisselbaar te zijn.

Montage

Het monteren van een vriescel gaat niet iedereen gemakkelijk af, daarom kunt u bij ons ook de montage mee bestellen. Indien wordt gekozen voor montage door onze professionele monteurs, dragen wij de zorg voor een juiste installatie. Wij adviseren altijd om een vriescel door ons op te laten bouwen, mede doordat dit een nog crucialer product is dan een koelcel.

Belangrijke punten:

  • In verband met de afmetingen van de cel passen de deur en vriesmotor mogelijk niet in alle gevallen naast elkaar. Overleg met een van onze experts wat de beste plaats is voor de motor. Dus de indeling van de cel als afgebeeld kan in bepaalde gevallen in de praktijk niet mogelijk zijn.
  • Het is belangrijk dat er genoeg ruimte om de motor heen is. De motor dient bereikbaar, servicebaar en wisselbaar te zijn.
  • De afbeelding(en) van dit product is/zijn indicatief. Hier kunnen dus geen rechten aan worden ontleend. Een product kan in werkelijkheid afwijken t.o.v. de afbeelding.
  • Koelvolume is berekend bij een ingestelde celtemperatuur van -20 °C.
  • Gegevens over koelvolume zijn gebaseerd op omstandigheden waarbij de vriescel een minimaal aantal keer per dag open en dicht gaat (bewaarcel).
  • De wandunit betreft een zadelmotor; deze motor moet over de wand gemonteerd worden voordat het dak op de cel wordt geplaatst.
  • De 2 jaar volledige garantie is uitgaande van vakkundige plaatsing, juist onderhoud en juist gebruik.

Een vriescel selecteren is niet voor iedereen makkelijk. Indien u geen ervaring hebt, twijfels hebt of gewoon advies wilt raden wij u aan om contact op te nemen met een van onze adviseurs. Wij staan graag tot uw beschikking.

Wilt u meer vriescellen bekijken? Ga dan naar de categorie vriescellen.

Specificaties

Algemeen

MerkCS
Garantie2 jaar
Inhoud7,9 m³
Gewicht panelen450 kg
Materiaal inwendigGecoat plaatstaal
Materiaal uitwendigGecoat plaatstaal
VloerRVS loopvloer
SlotJa
Soort celBewaarcel
Vriesmotor7492.0025
Gewicht motor89 kg
Temperatuur-20/-10 °C
TemperatuurregelingDigitaal
Aansluitspanning230V

Afmetingen

BxDxH2400x2100x2200 mm
Breedte uitwendig2400mm
Diepte uitwendig2100mm
Hoogte uitwendig2200mm
Interieurbreedte2160 mm
Interieurdiepte1860 mm
Interieurhoogte1960 mm
Deurhoogte1765 mm
Deurbreedte700 mm
Isolatiedikte120 mm
Afmetingen motor bxdxh785x835x767 mm

Specifieke eigenschappen

Omkeerbare deurJa
Deur verplaatsbaarJa
MontageHaaksysteem
StekkerklaarJa
Koelvolume bij 32°C11,75 m³
Koelvolume bij 43°C7,7 m³
KoelsysteemGeforceerd
KoelmiddelR452a
Automatisch ontdooienJa

Overig

Vermogen1,81 kW

Over ons

THEBO is meer dan 30 jaar geleden begonnen als specialist in vleessnijmachines. Inmiddels is THEBO met duizenden klanten en diverse specialistische webshops, gericht op de horeca, een toonaangevende speler in Nederland en België. Ons team is goed opgeleid en zal er alles aan doen om je perfect te adviseren. We nodigen je uit om contact met ons op te nemen.
Laat ons je verbazen!