Vriescel CS Basic 7489.0060

Schrijf een beoordeling

LET OP: afbeelding is indicatief

  • Merk: CS

Op voorraad

Normaal 7760,- 5699,-
Prijs incl. btw 6.895,79
Elders goedkoper? Meld het ons!

Vriescel CS Basic 7489.0060

De CS 7489.0060 is een demontabele vriescel met een volume van 8,5 m³. De vriescel is een combinatie van koel/vriescel panelen CS 7489.0060 en een vriesmotor stekkerklaar. Deze vriescel is onderdeel van de Basic lijn. De vriescel is onder andere ideaal voor het bewaren van gekoelde levensmiddelen. De cel is geschikt voor diverse toepassingen bijvoorbeeld in de horeca, supermarkt branche of in een slagerij. De vriescel is voorzien van een RVS loopvloer met antislipprofiel, een slot en noodopener. De deur is omkeerbaar en voorzien van randverwarming, waardoor de deur van de cel niet vast zal vriezen. Om de ruimte in de vriescel ideaal te benutten is het handig een bijbehorende rekstelling mee te bestellen. De bij deze cel behorende rekstelling is de CS 7013.3060.

Koel/vriescel panelen CS 7489.0060

De wanden van de cel zijn samengesteld door middel van twee gecoate plaatstalen platen, gevuld met polyurethaan. De panelen worden aan elkaar verbonden door middel van een haaksysteem. Hierdoor is de cel gemakkelijk en stevig op te bouwen. De isolatiedikte van de wanden is 80 mm.

Vriesmotor stekkerklaar CS 7489.0435

De vriescel is voorzien van een bijbehorende vriesmotor. De vriesmotor is stekkerklaar waardoor geen koeltechnische werkzaamheden nodig zijn om de motor in bedrijf te stellen. De motor is standaard uitgevoerd als een zadelmodel en moet over de wand gemonteerd worden voordat het dak wordt geplaatst. De temperatuur is instelbaar op het digitale temperatuurdisplay. Het is ook mogelijk om een vriesmotor op het dak van de cel of buiten de cel te plaatsen. Hiervoor kan gebruik worden gemaakt van een dak- of splitunit. Neem hiervoor contact op met een van onze adviseurs.

Montage

Het monteren van een vriescel gaat niet iedereen gemakkelijk af, daarom kunt u ons ook de montage mee bestellen, zodat de vriescel door een professionele monteur in elkaar wordt gezet. Indien wordt gekozen voor montage door onze monteurs dragen wij zorg voor de juiste installatie.

 

Belangrijke punten

  • In verband met de afmetingen van de cel passen de deur en vriesmotor mogelijk niet in alle gevallen naast elkaar.
  • De afbeelding(en) van dit product is/zijn indicatief. Hier kunnen dus geen rechten aan worden ontleend. Een product kan in werkelijkheid afwijken t.o.v. de afbeelding. De indeling van de cel als afgebeeld kan in bepaalde gevallen in de praktijk niet mogelijk zijn.
  • Gegevens over koelvolume zijn gebaseerd op omstandigheden waarbij de vriescel een minimaal aantal keer per dag open en dicht gaat (bewaarcel).
  • De wandunit betreft een zadelmotor; deze motor moet over de wand gemonteerd worden voordat het dak op de cel wordt geplaatst.
  • Bij omgevingstemperaturen beneden de 8 °C raden wij u aan om een winterregeling op de koelmotor te laten monteren, neem hiervoor contact met ons op.
    2 jaar volledige garantie uitgaande van vakkundige plaatsing, juist onderhoud en juist gebruik.
  • Een vriescel selecteren is niet voor iedereen makkelijk. Indien u geen ervaring hebt, twijfels hebt of gewoon advies nodig hebt raden wij u aan om contact op te nemen met een van onze adviseurs. Wij staan graag tot u beschikking.

Wil u meer vriescellen bekijken? Ga dan naar de categorie vriescellen.

Specificaties

Algemeen

Garantie2 jaar
MerkCS
Aansluitspanning230V
Inhoud8,5 m³
Materiaal uitwendigGecoat plaatstaal
Temperatuur0/-20 °C
Materiaal inwendigGecoat plaatstaal
SlotJa
TemperatuurregelingDigitaal
Gewicht motor115 kg
Gewicht panelen455 kg
Vriesmotor7489.0435
Soort celBewaarcel

Afmetingen

Isolatiedikte80 mm
Deurbreedte700 mm
Interieurbreedte1640 mm
Interieurdiepte2840 mm
Interieurhoogte1850 mm
Afmetingen motor bxdxh650x960x723 mm
BxDxH1800x3000x2010 mm
Breedte uitwendig1800mm
Diepte uitwendig3000mm
Hoogte uitwendig2010mm

Specifieke eigenschappen

KoelsysteemGeforceerd
KoelmiddelR452a
Automatisch ontdooienJa
StekkerklaarJa
Omkeerbare deurJa
Koelvolume bij 32°C8,3 m³
Koelvolume bij 43°C5,7 m³
Deur verplaatsbaarJa
MontageHaaksysteem

Overig

Vermogen1,6 kW

Over ons

THEBO is meer dan 30 jaar geleden begonnen als specialist in vleessnijmachines. Inmiddels is THEBO met duizenden klanten en diverse specialistische webshops, gericht op de horeca, een toonaangevende speler in Nederland en België. Ons team is goed opgeleid en zal er alles aan doen om je perfect te adviseren. We nodigen je uit om contact met ons op te nemen.
Laat ons je verbazen!